fbpx

Gifflar – du vet disse søte små kanelbollene du får kjøpt i pose? Du finner ikke glutenfrie Gifflar i butikk, derfor har jeg laget en oppskrift til deg! Tør du prøve?

Annonse

Glutenfrie Gifflar med kanel og sukker

Glutenfrie Gifflar er deilige søte kanelsnurrer som er akkurat en munnfull store. Og du vil knapt tro hvor lett det er å spise altfor mange. Tro meg, jeg har prøvd, og grunnen er åpenbar, de er skikkelig, skikkelig gode!

Holdbare Gifflar uten gluten

For å lage skikkelig gode gluten- og melkefrie gifflar trenger du xhantangum. Det er en av de tingene heg har pleid å kjøpe i Sverige. Du kan bestille det på nett eller kjøpe i store helsekostbutikker. Å droppe det har jeg ikke prøvd, men om du virkelig sikler etter gode gifflar og ikke har det hjemme så må du rett og slett være villig til å gi det et forsøk!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.