fbpx

Energibarer fullpakka med energi, formet som søte kjeks, er helt perfekte for små og store som sliter med å få i seg nok mat. Dett er ikke kjeks du spiser for å kose deg, selv om de er farlig gode!

Annonse

Kjeks proppfulle av energi

Av og til sliter vi alle med å få i oss nok energi. Etter omgangssyke, under influensa eller i perioder hvor livet er for travelt. Andre sliter med undervekt og dårlig matlyst etter sykdom, mens atter andre har behov for å gå opp i vekt. I overnevnte tilfeller kan disse energibarene være til hjelp.

Feit energi

Energiinnholdet i disse kjeksene er skyhøyt. 100 gram av disse kjeksene inneholder omtrent en voksen manns totale døgnbehov for energi. Energien kommer fra mandler, kjerner og fett. Det er altså ikke noe å spise mye av for de som ikke skal opp i vekt. Du kan sjekke energiinnholdet selv ved å legge inn ingrediensene på http://www.matportalen.no

2 Comments on “Glutenfrie energibarer uten melk (+)

  1. Hvor lenge kan disse oppbevares? Og er det greit i en boks på benken, eller er det kjøleskap?
    Lurer på å bake til en gammel dame som spiser dårlig.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.