fbpx

Leter du etter knallgode oppskrifter uten gluten og melk? Ta deg en tur innom bloggbutikken og se på utvalget av bøker, hefter og e-bøker. Helt uten gluten og melk!

Gluten- og melkefri kokebok

I 2021 ga jeg ut kokeboka Hverdagspuls på eget forlag. Den ble trykket i et begrenset opplag og fås kun kjøpt i bloggbutikken og hos fåtall utvalgte utsalgsteder i Trøndelag.

I boka finner du gode familiemiddager, middager som kan lages i store porsjoner og fryses ned og flere forslag til enkle ukemenyer – som gir deg hverdagspuls! Med på kjøpet får du en oversikt over forhandlere av produkter brukt i boka, samt en ukemenyplanlegger du kan printe ut.

Annonse

E-bøker med gluten- og melkefrie oppskrifter

E-bøkene er nedlastbare filer som du kan laste ned til din egen PC og skrive ut på egenhånd. Her finner du oppskrifter på frokost, lunsj, gjærbakst og julekaker. Alle oppskriftene er selvfølgelig uten gluten og melk. Flere oppskrifter er dessuten uten egg, soya og nøtter.

Få 50 kroner i rabatt!

Kjøper du alle e-bøkene kan du bruke rabattkoden SPUZWHTK og få 50 kroner i rabatt!

2 Comments on “Jeg har skrevet kokebok!

  1. Hvordan kan jeg få dine bøker for jeg har ikke mulighet til å laste ned e-bok

    • De bøkene som ikke kommer på papir, e-bøkene, er kun tilgjengelig for nedlasting dessverre. Jeg har ingen mulighet for å bistå med utskrift dessverre!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.