fbpx

Glutenfrie havremuffins proppfulle av smak og næring er perfekt følge på tur eller som erstatning for et måltid når du er på farten. Tilsett smaker du liker eller lag dem som meg med mandler, sjokolade og bringebær!

Annonse

Glutenfrie havremuffins

Havre er som kjent naturlig glutenfritt, men dersom den ikke er merket glutenfri inneholder den så mye forurensning fra andre kornslag at den ikke kan benyttes når du lever glutenfritt. Derfor er det viktig at du velger glutenfri havre når du lager glutenfrie havremuffins.

Det som er litt spesielt for disse muffinsene, er jeg ikke har brukt noen form for glutenfrie melmikser, likevel tror jeg ikke vi skal tenke at dette er helsekost altså, for det er store mengder honning i muffinsen. Mengden honning kan du selvsagt redusere og finne den mengden som passer deg og din gane.

Du trenger

** Vil du lese videre? **

For å lese hele oppskriften må du abonnere på oppskrifter. Det koster deg noen få kroner i måneden og du kan tegne abonnement ved å trykke på knappen under.

Les mer om medlemskap og hvilke fordeler det gir deg på www.glutenogmelkefri.com/medlemskap

Havremuffins med sjokolade og bringebær

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.