fbpx

Glutenfrie havremuffins med bær og sjokolade (+)

Glutenfrie havremuffins proppfulle av smak og næring er perfekt følge på tur eller som erstatning for et måltid når du er på farten. Tilsett smaker du liker eller lag dem som meg med mandler, sjokolade og bringebær!

Annonse

Bli medlem og få 20% rabatt!

Glutenfrie havremuffins

Havre er som kjent naturlig glutenfritt, men dersom den ikke er merket glutenfri inneholder den så mye forurensning fra andre kornslag at den ikke kan benyttes når du lever glutenfritt. Derfor er det viktig at du velger glutenfri havre når du lager glutenfrie havremuffins.

Det som er litt spesielt for disse muffinsene, er jeg ikke har brukt noen form for glutenfrie melmikser, likevel tror jeg ikke vi skal tenke at dette er helsekost altså, for det er store mengder honning i muffinsen. Mengden honning kan du selvsagt redusere og finne den mengden som passer deg og din gane.

Du trenger

Havremuffins med sjokolade og bringebær
Annonse

Annonse

Kathrine avatar

FORFATTER

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Annonse

Hei! Jeg heter Kathrine!

Jeg brenner for å vise deg at gluten- og melkefri mat er fantastisk god mat, bare uten gluten og melk. Så enkelt, så vanskelig.

Søk

Kategorier

Nyhetsbrev

Meld deg på og fånyheter og oppskrifter rett på mail!

Du vil kanskje også like

Få nyheter fra Gluten- og Melkefri Inspirasjon

Legg igjen epostadressa di for å bli inspirert!

Fortsett å lese