fbpx

Det er nesten så jeg ikke tror det enda, men nå nærmer første opplag seg utsolgt! Over hele landet sitter det mennesker med ei kokebok skrevet av meg, i hendene! Og det, kan du også gjøre!

Lag god mat med Hverdagspuls

Jeg har laga ei gluten- og melkefri kokebok som er en gave til deg som synes det kan være utfordende å finne på middag, frokost og lunsj hver dag. Jeg har skrevet boka jeg trengte da jeg sto foran allergimathylle på Mega Ås i 2003 med tårer i øynene og lurte på hva jeg skulle spise.

Målet med boka er å inspirere deg og lære deg noen triks som gjør deg i stand til å lage middag med tilnærmet hvilepuls.

Hverdagspuls - allergivennlig kokebok uten gluten og melk

Hverdagspuls

– Dette stedet mellom makspuls og hvilepuls hvor hverdagen er god

Boka er laget til deg som har travle hverdager og som kan trenge tips for å få bedre flyt mellom treninger, kjøreoppdrag og lekser, til deg som bor alene og ønsker å ha kjappe løsninger klare i frysern, og til deg som er opptatt av matsvinn og liker å bruke opp den maten du har i kjøleskapet.

Du kan bestille boka her

I boka får du oppskrifter, ukemenyer og masse tips og inspirasjon for gode gluten- og melkefrie middager.

Hardt cover og ekte papir

Siden jeg var 6 år har drømmen om å skrive bok vært der, nå er det snart en realitet. Jeg har ikke noe forlag i ryggen, men har gjort absolutt alt sjøl! Akkurat nå sitter jeg med siste rest av korrektur før jeg sender boka til trykk i Trondheim. Boka blir trykket på matt, svanemerket papir som skal være med på å forsterke den rolige, landlige følelsen som er viktig i min kommunikasjon.

Du kan bestille boka her

2 Comments on “Gluten- og melkefri kokebok

    • Veldig mange av oppskriftene er uten egg ja 🙂 Alle er merket om de inneholder egg, soya og nøtter!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: