fbpx

Leter du etter en bok som gjør det lett for deg å lage god mat helt uten gluten og melk, og som samtidig gir deg tips til hvordan du kan spare både tid og penger? Da har du kommet til rett sted!

Du får ikke automatisk mer tid av å ikke tåle gluten og melk, men du kan lære deg gode oppskrifter, tips og triks som gjør det enklere. Det får du i denne boka!

Lag god mat med Hverdagspuls

Denne boka er laget til deg som som synes det kan være utfordende å finne på middag, frokost og lunsj hver dag. Dette er den boka Jeg selv savnet da jeg sto foran allergimathylle på Mega Ås i 2003 med tårer i øynene og lurte på hva jeg skulle spise.

Målet med boka er å inspirere deg og lære deg noen triks som gjør deg i stand til å lage middag med tilnærmet hvilepuls.

Annonse

Hverdagspuls - allergivennlig kokebok uten gluten og melk

Hverdagspuls

– Dette stedet mellom makspuls og hvilepuls hvor hverdagen er god

Boka er laget til deg som har travle hverdager og som kan trenge tips for å få bedre flyt mellom treninger, kjøreoppdrag og lekser, til deg som bor alene og ønsker å ha kjappe løsninger klare i frysern, og til deg som er opptatt av matsvinn og liker å bruke opp den maten du har i kjøleskapet.

Bestill boka her

I boka får du oppskrifter, ukemenyer og masse tips og inspirasjon for gode gluten- og melkefrie middager.

Hardt cover og ekte papir

Denne boka er resultatet av beinhardt arbeid. Jeg har ikke noe forlag i ryggen, men har gjort absolutt alt sjøl! Boka blir trykket på matt, svanemerket papir som skal være med på å forsterke den rolige, landlige følelsen som er viktig for meg å formidle til deg.

Bestill boka her

2 Comments on “Gluten- og melkefri kokebok

    • Veldig mange av oppskriftene er uten egg ja 🙂 Alle er merket om de inneholder egg, soya og nøtter!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.