Gluten- og melkefri kokebok

Jeg dør nesten av å si det, men nå er det sant. Jeg har faktisk skrevet bok du kan kjøpe. Ei ordentlig bok med hardt cover og papir inni.

Lag god mat med Hverdagspuls

Jeg har laga ei gluten- og melkefri kokebok som er en gave til deg som synes det kan være utfordende å finne på middag, frokost og lunsj hver dag. Jeg har skrevet boka jeg trengte da jeg sto foran allergimathylle på Mega Ås i 2003 med tårer i øynene og lurte på hva jeg skulle spise.

Målet med boka er å inspirere deg og lære deg noen triks som gjør deg i stand til å lage middag med tilnærmet hvilepuls.

Hverdagspuls

– Dette stedet mellom makspuls og hvilepuls hvor hverdagen er god

Boka er laget til deg som har travle hverdager og som kan trenge tips for å få bedre flyt mellom treninger, kjøreoppdrag og lekser, til deg som bor alene og ønsker å ha kjappe løsninger klare i frysern, og til deg som er opptatt av matsvinn og liker å bruke opp den maten du har i kjøleskapet.

Du kan bestille boka her

I boka får du oppskrifter, ukemenyer og masse tips og inspirasjon for gode gluten- og melkefrie middager.

Hardt cover og ekte papir

Siden jeg var 6 år har drømmen om å skrive bok vært der, nå er det snart en realitet. Jeg har ikke noe forlag i ryggen, men har gjort absolutt alt sjøl! Akkurat nå sitter jeg med siste rest av korrektur før jeg sender boka til trykk i Trondheim. Boka blir trykket på matt, svanemerket papir som skal være med på å forsterke den rolige, landlige følelsen som er viktig i min kommunikasjon.

Du kan bestille boka her

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.