fbpx

Annonse – Olivino As (Senza) – Hva sier du til Glutenfri pasta som smaker av late feriedager i Italia? Jeg har fått anledning til å teste den nye glutenfrie pastaen fra Massimo Zero; ekte italiensk kvalitetspasta som nå selges i Norge. Jeg har laget en nydelig tagliatelle med spekeskinke og sort pepper – ja og masse hvitløk!

Nederst på siden finner du en rabattkode som gir deg 10% rabatt i nettbutikken til Olivino

Norsk nettbutikk med Italiensk glutenfri pasta

Glutenfri pasta var noe av det første jeg kjøpte da jeg måtte kutte gluten for snart 20 år siden, men den gang klebet den, var tykk og smakte ærlig talt mer lim enn pasta. Etter hvert som årene har gått, har utvalget og produktene blitt bedre, men fortsatt er det noen ting jeg har savnet – helt til jeg ved en tilfeldighet oppdaget Olivino.no og den glutenfrie pastaserien fra Massimo Zero.

Ettersom jeg fikk velge fritt blant alle de spennende produktene i nettbutikken (som virkelig bugner av pastatyper jeg har savnet i så mange år), falt valget på blant annet en klassisk tagliatelle og conchiglie rigate. I tillegg slang jeg med en soleklar favoritt; italienske soltørka tomater.

Om Massimo Zero glutenfri pasta

«Massimo Zero er en glutenfri pasta med en autentisk, ekte og sunn smak. Våre pastamakere velger det beste mais- og rismelet og blander det med vannet og luften fra Merano for å tilby en overlegen kvalitet, et ekte og spesielt delikat produkt.

Eksklusiv oppskrift uten tilsetningsstoffer, håndverksproduksjon og langsom tørking ved lave temperaturer garanterer en 100 % italiensk smak som du kan nyte.

Ingredienser: Maismel (90 %), rismel (10 %), vann».

Tagliatelle med spekeskinke og sort pepper

I denne retten har jeg valgt å bruke min absolutte favorittpasta; tagliatelle. Jeg har valgt å ha den over i en kremet saus med hvitløk og sort pepper, for deretter å toppe pastaen med kvalitetspekeskinke, italienske soltørkede tomater og rikelig med nykvernet sort pepper. Og selvsagt måtte jeg bake noen fine baguetter til – det hører med!  

Du trenger

  • 1 ss god olivenolje
  • 4 fedd hvitløk
  • 4,5 dl mandel- eller annen vegansk fløte
  • Nykvernet sort pepper
  • Salt

*Har du ikke spekeskinke kan du bruke sprøstekt bacon

Slik gjør du

Kok pasta i lettsaltet vann etter anvisning på pakken

Finhakk hvitløk og surr den myk i god olivenolje i stekepannen

Ha over fløten og la det koke opp, rør av og til

La fløten småkoke mens pastaen koker

Smak til med salt og rikelig med nykvernet sort pepper

Når pastaen er ferdig, heller du av vannet og har pastaen over i fløtesausen. Rør grundig, men forsiktig og sørg for å dekke all tagliatellen med saus.

Ha pastaen over i skåler og dander med revne biter av spekeskinke, soltørkede tomater og nykvernet sort pepper

Glutenfri pasta

Rabattkode – 10% til deg

Besøk nettbutikken Olivino.no og se resten av det spennende utvalget og bruk rabattkoden Glutenogmelkefri10 for å få 10% rabatt på ditt kjøp!

Annonse

Olivino AS har importert og solgt italienske kvalitetsprodukter innen mat og drikke siden 2009, og har sett behovet for å løfte kvalitet og utvalg av allergivennlige produkter i Norge. De etablerte derfor produktkategorien Senza på slutten av 2020.

Server med ferske glutenfrie baguetter – oppskriften finner du her

Glutenfrie baguetter

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.