fbpx

Glutenfri hvetestang med vaniljekrem

Hvetestang med vaniljekrem er et skikkelig barndomsminne – ikke at jeg husker hvorfor. Men nå elsker jeg å dele lunka, søt hvetestang med vaniljekrem med gutta mine!

Glutenfri hvetestang uten melk

Hvetestang er jo som et enorm skolerbrød, og et godt barndomsminne for meg i alle fall. Nå har jeg laget en oppsrkift til deg som passer til hvetestang, boller og skolebrød! Siden jeg laget denne hvetestanga i anledning valentine valgte jeg å bruke rosa konditorfarge for å piffe den litt opp. Hvor heldig det var kan man jo diskutere. Velg det som passer deg best!

Annonse

Bli medlem og få 20% rabatt!

Glutenfri hvetestang med vaniljekrem

Oppskriften er laget med tanke på langtidsheving og jeg bruker derfor kaldt vann. Ønsker du å heve kortere vil jeg anbefale at du bruker litt mer mer mel enn det jeg brukte i min samt mer gjær (ca 0,25 pakke). Du rører deigen enkelt sammen uten kjøkkenmaskin.

Melkefri Vaniljekrem

Vaniljekremen er hjemmelaget, og det er mye enklere å lage enn du tror, velg om du baker flere hvetestenger av denne deigen eller om du baker noen boller som fylles med krem når de har blitt avkjølt. Det er farlig godt det også!

Du trenger

** Vil du lese videre? **

For å lese hele oppskriften må du abonnere på oppskrifter. Det koster deg noen få kroner i måneden og du kan tegne abonnement ved å trykke på knappen under.

Les mer om medlemskap og hvilke fordeler det gir deg på www.glutenogmelkefri.com/medlemskap

Annonse

Annonse

Kathrine avatar

FORFATTER

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Annonse

Hei! Jeg heter Kathrine!

Jeg brenner for å vise deg at gluten- og melkefri mat er fantastisk god mat, bare uten gluten og melk. Så enkelt, så vanskelig.

Søk

Kategorier

Nyhetsbrev

Meld deg på og fånyheter og oppskrifter rett på mail!

Du vil kanskje også like

Få nyheter fra Gluten- og Melkefri Inspirasjon

Legg igjen epostadressa di for å bli inspirert!

Fortsett å lese