fbpx

Hjemmelaget kakao er noe av det beste jeg vet å drikke på tur om høsten. Bare lukta av varm deilig kakao som jeg vet vil varme både utsiden og innsiden gir meg følelsen av pur turlykke! Jeg deler min enkle oppskrift på hjemmelaget melkefri kakao med deg.

Hjemmelaget Kakao under teppet og på tur

Det er ikke bare på tur i skog og mark det gjør seg med deilig melkefri kakao. Det er jo også ufattelig godt når du sitter under pleddet i go’stolen og har fyr i peisen. Kanskje er du tøff og har oppi litt chili for ekstra varme?

Hjemmelaget melkefri kakao

Oppskriften er like enkel som den er god – se bare her:

Du trenger

  • 0.5 liter melk*
  • 1 ss honning
  • 1 ss kakao
  • 1 ts vaniljesukker

*jeg bruker mandelmelk

Slik gjør du

Bland alle ingrediensene og rør godt.

Varm opp til kokepunktet og rør godt underveis.

Annonse

Ha kakaoen over på termos og legg ut på tur!

Server med en rute mørk kokesjokolade i koppen om ønskelig

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.