fbpx

Glutenfrie havreflarn uten melk

I dag har jeg laget Glutenfrie Havreflarn uten melk. I tillegg valgte jeg å tilsette kokos for å gjøre dem mer spennende – men så elsker jeg kokos da som du sikkert vet! Klikk deg inn for å se oppskriften!

Havreflarn uten melk

Mamma har vært den i famlien som har laget glutenfrie Havreflarn uten melk til meg og min søster de siste årene, jeg har rett og slett ikke tatt meg tid til å lage det. I dag derimot passa det perfekt!

I dag skulle jeg nemlig delta på et nettseminar hjemefra, (overraskende nok) egner ikke jeg meg til å sitte i ro og høre på et online seminar i 4 timer. Da passet det å slenge sammen noen kjeks og steke dem mellom slagene mens jeg fikk fagsoff rett på øret.

Havreflarns mange bruksområder

Havreflarn er på sett og vis karamelliserte havregryn – og du vet at du kan knuse dem og ha det på is – akkurat som krokan? Eller ringle over litt sjokolade? Mulighetene er skremmende mange!

Annonse

Bli medlem og få 20% rabatt!

Oppskrift med kopper

I denne oppskriften er det brukt kopper som mål. Min kopp inneholder ca 2 dl. Bruk en kopp, ikke et krus!

Du trenger

Ca 70 stk

 • 2 1/2 kopper havregryn
 • 2 kopper kokosmasse
 • 2 kopper farin
 • 2 kopper smeltet melkefri margarin
 • 2 egg
 • 6 ts bakepulver.

Slik gjør du

 1. Bland alt det tørre i en bolle
 2. Smelt margarin
 3. Bland inn egg og margrin i det tørre og rør godt
 4. La svelle i 15 minutter
 5. Sett 6 stk emner på kakebrett med t-skje
 6. Stekes midt i ovnen på 180 grader i 10 minutter
 7. Avkjøles på brettet før de løftes over på rist
Annonse

Annonse

Bli medlem og få 20% rabatt!

Kathrine avatar

FORFATTER

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Annonse

Hei! Jeg heter Kathrine!

Jeg brenner for å vise deg at gluten- og melkefri mat er fantastisk god mat, bare uten gluten og melk. Så enkelt, så vanskelig.

Søk

Kategorier

Nyhetsbrev

Meld deg på og fånyheter og oppskrifter rett på mail!

Du vil kanskje også like

Få nyheter fra Gluten- og Melkefri Inspirasjon

Legg igjen epostadressa di for å bli inspirert!

Fortsett å lese