fbpx

I dag har jeg laget Glutenfrie Havreflarn uten melk. I tillegg valgte jeg å tilsette kokos for å gjøre dem mer spennende – men så elsker jeg kokos da som du sikkert vet! Klikk deg inn for å se oppskriften!

Havreflarn uten melk

Mamma har vært den i famlien som har laget glutenfrie Havreflarn uten melk til meg og min søster de siste årene, jeg har rett og slett ikke tatt meg tid til å lage det. I dag derimot passa det perfekt!

I dag skulle jeg nemlig delta på et nettseminar hjemefra, (overraskende nok) egner ikke jeg meg til å sitte i ro og høre på et online seminar i 4 timer. Da passet det å slenge sammen noen kjeks og steke dem mellom slagene mens jeg fikk fagsoff rett på øret.

Havreflarns mange bruksområder

Havreflarn er på sett og vis karamelliserte havregryn – og du vet at du kan knuse dem og ha det på is – akkurat som krokan? Eller ringle over litt sjokolade? Mulighetene er skremmende mange!

Annonse

Oppskrift med kopper

I denne oppskriften er det brukt kopper som mål. Min kopp inneholder ca 2 dl. Bruk en kopp, ikke et krus!

Du trenger

Ca 70 stk

 • 2 1/2 kopper havregryn
 • 2 kopper kokosmasse
 • 2 kopper farin
 • 2 kopper smeltet melkefri margarin
 • 2 egg
 • 6 ts bakepulver.

Slik gjør du

 1. Bland alt det tørre i en bolle
 2. Smelt margarin
 3. Bland inn egg og margrin i det tørre og rør godt
 4. La svelle i 15 minutter
 5. Sett 6 stk emner på kakebrett med t-skje
 6. Stekes midt i ovnen på 180 grader i 10 minutter
 7. Avkjøles på brettet før de løftes over på rist

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.