fbpx

Selv om påsken kanskje blir annerledes enn du planla, må du ikke droppe turer med god «bensin». Disse deilige havrekjeksene med sjokolade og «sure rosiner» er perfekt påsketurbensin for små og store. Klikk deg inn for oppskriften!

Annonse

Glutenfrie bixit

Bixit var i mange år min favorittkjeks på tur. Å finne en glutenfri versjon har vist seg å være vanskelig, men da Kristin Koker delte sin oppskrift på havrekjeks for et års tid siden fik jeg en ny favoritt. Nå har jeg videreutviklet oppskriften og puttet i de mest fantastiske rosinene jeg har smakt samt sjokolade. Og jeg sier bare; halleluja så gode!

Havrekjeks med sjokolade 082 – Kopi

Sure rosiner

Rosinene smakte jeg helt tilfeldig for aldri så lenge siden, men har tross gjentagende leting har jeg aldri funnet dem i butikk. Da jeg tok påskehandelen i går fant jeg dem endelig, og de var like gode som jeg huska. Minst! Jeg kjøpte dem på OBS, de er fra sun maid og er i rosa liten boks.

Du trenger

** Vil du lese videre? **

For å lese hele oppskriften må du abonnere på oppskrifter. Det koster deg noen få kroner i måneden og du kan tegne abonnement ved å trykke på knappen under.

Les mer om medlemskap og hvilke fordeler det gir deg på www.glutenogmelkefri.com/medlemskap

2 Comments on “Glutenfrie havrekjeks med sjokolade

  1. Heia 🙂 i oppskriften punkt 2 står det honning. Menes det sirup eller honning?

    • Oida! Det menes at du kan bruke begge deler. Denne oppskriften ble kopiert fra mitt forrige innlegg hvor jeg brukte honning. Denne gangen var jeg tom og brukte sirup.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.