fbpx

Glutenfrie havrekjeks med sjokolade (+)

Selv om påsken kanskje blir annerledes enn du planla, må du ikke droppe turer med god “bensin”. Disse deilige havrekjeksene med sjokolade og “sure rosiner” er perfekt påsketurbensin for små og store. Klikk deg inn for oppskriften!

Annonse

Glutenfrie bixit

Bixit var i mange år min favorittkjeks på tur. Å finne en glutenfri versjon har vist seg å være vanskelig, men da Kristin Koker delte sin oppskrift på havrekjeks for et års tid siden fik jeg en ny favoritt. Nå har jeg videreutviklet oppskriften og puttet i de mest fantastiske rosinene jeg har smakt samt sjokolade. Og jeg sier bare; halleluja så gode!

Havrekjeks med sjokolade 082 – Kopi

Sure rosiner

Rosinene smakte jeg helt tilfeldig for aldri så lenge siden, men har tross gjentagende leting har jeg aldri funnet dem i butikk. Da jeg tok påskehandelen i går fant jeg dem endelig, og de var like gode som jeg huska. Minst! Jeg kjøpte dem på OBS, de er fra sun maid og er i rosa liten boks.

Du trenger

** Vil du lese videre? **

For å lese hele oppskriften må du abonnere på oppskrifter. Det koster deg noen få kroner i måneden og du kan tegne abonnement ved å trykke på knappen under.

Les mer om medlemskap og hvilke fordeler det gir deg på www.glutenogmelkefri.com/medlemskap

Annonse

Annonse

Kathrine avatar

FORFATTER

2 kommentarer til “Glutenfrie havrekjeks med sjokolade (+)”

  1. Solfrid Teline Skåland avatar

    Heia 🙂 i oppskriften punkt 2 står det honning. Menes det sirup eller honning?

    1. Kathrine avatar

      Oida! Det menes at du kan bruke begge deler. Denne oppskriften ble kopiert fra mitt forrige innlegg hvor jeg brukte honning. Denne gangen var jeg tom og brukte sirup.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Annonse

Hei! Jeg heter Kathrine!

Jeg brenner for å vise deg at gluten- og melkefri mat er fantastisk god mat, bare uten gluten og melk. Så enkelt, så vanskelig.

Søk

Kategorier

Nyhetsbrev

Meld deg på og fånyheter og oppskrifter rett på mail!

Du vil kanskje også like

Få nyheter fra Gluten- og Melkefri Inspirasjon

Legg igjen epostadressa di for å bli inspirert!

Fortsett å lese