fbpx

Jeg har laget en e-bok full av oppskrifter på spennende frokost- og lunsjretter helt uten gluten og melk. Den er kun tilgjengelig som E-bok og jeg håper den faller i smak!

Endelig er det er den her!

Dette er en inspirerende bok med oppskrifter på frokost og lunsj nesten helt uten dyre erstatningsprodukter. Her har du mange gode alternativer til frokost, lunsj og mellommåltider du kan lage med utgangspunkt i rene råvarer.

Annonse

Bestill her

Alle oppskriftene er markert om de er fri for egg, soya og nøtter i tillegg til melk og gluten for at det skal være enkelt for deg å navigere og finne oppskrifter du tåler.

KATHRINE SKJELVAN

Jeg har drevet bloggen Gluten- og melkefri inspirasjon i 10 år og har gitt ut 3 oppskriftshefter tidligere. Dette er min første e-bok. Alle oppskriftene er utviklet av meg. Jeg har også tatt alle bildene i boka.

Bestill her

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.