fbpx

Glutenfrie skolebrød du ikke MÅ bake….

I disse fastelavnstider er det lett for oss bloggere å si at du må både det ene og det andre. Det eneste som er sikkert er at du ikke må en dritt. På den andre siden kan jeg virkelig anbefale deg å bake disse glutenfrie skolebrødene en gang du vil, orker og har tida.

Du må ikke bake!

Jeg er oppriktig allergisk mot alle som forteller meg at jeg må en hel haug med ting bare fordi alle andre gjør det. Det gelder både bollesøndager, farger på stua, bilmodeller og barneoppdragelse.

Det er noe av fordelen med å bli litt eldre, jeg er rimelig sikker på at jeg er fullstendig i stand til å ta mine egne valg når det kommer til hva jeg ønsker å bruke tida mi på. Jeg trenger ikke å bli fortalt det.

Jeg baker boller, steker vafler og oppdrar ungene sånn som jeg vil, ønsker og tror er det beste for meg og oss på kort og lang sikt. Sånn er det med fastelavn også. Jeg må ikke bake, du må ikke bake. Men i går seint på kvelden bakte jeg likavel. Fordi jeg VILLE!

Annonse

Skolebrød 002

Lopper i blodet ble skolebrød

Skolebrødene jeg bakte i går ble magisk gode. Spenstige, saftige, gode på smak og deigen var utrolig god å bake med. Oppskriften er gammel og velprøvd både med og uten havre og xhantangum. Dagen derpå gir jeg bollene 20 sekunder i micro, og de er som nystekt!

Oppskriften på skolebrød finner du her

Skolebrød 008

Annonse

Annonse

Bli medlem og få 20% rabatt!

Kathrine avatar

FORFATTER

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Annonse

Bli medlem og få 20% rabatt!

Hei! Jeg heter Kathrine!

Jeg brenner for å vise deg at gluten- og melkefri mat er fantastisk god mat, bare uten gluten og melk. Så enkelt, så vanskelig.

Søk

Kategorier

Nyhetsbrev

Meld deg på og fånyheter og oppskrifter rett på mail!

Du vil kanskje også like

Få nyheter fra Gluten- og Melkefri Inspirasjon

Legg igjen epostadressa di for å bli inspirert!

Fortsett å lese