fbpx

Glutenfri bollefoccacia med søt vaniljekrem og knasende frisk rabarbra setter standarden for sommerens gjærbakst; helt nydelig!

Glutenfri Bollefoccacia

Du kan takk ei venninne av meg for at denne oppskriften ble til. Vi satt i sommervarmen og diskuterte hva man gjør med den siste rabarbra-resten nå før sankthans, og hun kunne fortelle at planen var bollefoccacia med rabarbra, og vips ble jeg inspirert!

Annonse

xxx Bollefoccacia 018

Bollefoccacia med rabarbra

Duften av rabarbra tar meg rett tilbake til barndommens somre; solvarme barnekropper plassert på en trapp for noen minutters ro, skrubbsår på knærne og rabarbra dyppet i sukker mens vi frydefullt fortrakk ansiktet i grimaser over den sure rabarbraen mens sukkeret knaset mellom tennene.

Å kombinere en søt deilig gjærdeig med vaniljekrem og rabarbra fremsto med andre ord som en særdeles god idé. Og barna mine var enig – de også elsker å dyppe rabarbra i sukker. Vi må jo ivareta tradisjonene!

Du trenger

** Vil du lese videre? **

For å lese hele oppskriften må du abonnere på oppskrifter. Det koster deg noen få kroner i måneden og du kan tegne abonnement ved å trykke på knappen under.

Les mer om medlemskap og hvilke fordeler det gir deg på www.glutenogmelkefri.com/medlemskap

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.