fbpx

Starten på ditt nye liv?

~Reklame i samarbeid med Visit Innherred ~

I en travel  hverdag er det ikke lett å prioritere seg selv, jeg vet det meste om det. Hvorfor ikke bestemme seg, for at nå er tiden inne? Jeg inviterer deg slik at vi sammen kan prøve å finne hverdagspulsen!

Velværehelg med matkurs og yoga

Første helgen i mai inviterer jeg deg til en velværehelg med matkurs og yoga i vakre Trøndelag. Dette blir en helg hvor vi sammen skal lage god mat, slappe av, prøve oss på yoga og lage oss et pusterom i en ellers travel hverdag.

Med deg hjem får du masse inspirasjon du kan implementere i hverdagen om som kanskje bidrar til at du finner din hverdagspuls.

IMG_20180930_093010_621Ta vare på deg selv!

Å ta vare på egen helse er viktig. Gjennom god mat, frisk luft og yoga pleier og styrker du kroppen så du er rustet til å møte hverdagens utfordringer både fysisk og psykisk. Ta et avbrekk fra hverdagsjaget og planlegg en helg sammen med meg på Innherred i Trøndelag.

En helg på landet i Trøndelag

Enten du bor i byen eller på landet er det å komme seg litt bort sunt for kropp og sjel. Trøndelag og Innherred er en vakker perle midt i Norge med duvende åser, frodige fjord- og kulturlandskap og mektig villmark ispedd viktig norgeshistorie; Et perfekt sted å trekke seg tilbake til når hverdagen er stressende og alt du trenger er en pause.

Trøndelag er en perle du kanskje enda ikke har oppdaget, men vi har alt og mer enn det du trenger for å få et avbrekk fra en travel hverdag. I filmen over ser du meg og en venninne på sykkeltur langs Den Gyldne Omvei for noen år siden.

Pust med magen

Å puste med magen, få kontakt med seg selv og være i bevegelse er viktig i en hverdag som kan være preget av stress, kjappe matløsninger og kanskje dårlig søvn. Jeg håper vi sammen kan finne gleden i yoga og kose oss på en kort puste- og tenketur til det gamle utsiktspunktet Gløshaugen.

Annonse

Jeg har hatt mange turer til Gløshaugen for å nettopp Gløse; speide utover det bølgende landskapet, fjordene, åsene og prøve å se de 7 kirkespirene jeg etter sigende skal kunne se. Men viktigst av alt; det har gitt meg en pause. Jeg håper du vil bli med meg opp, og at vi sammen kan ta en pause mens vi gløser, prater, spiser, puster med magen og tenker.

gløshaugen 058

Jeg vil ha deg med!

Jeg håper du vil være med, og dersom du legger igjen e-postadressa di, får du mer informasjon om pris, program og de andre damene som skal bidra til at vi sammen får ei knallbra velværehelg på Innherred.

send meg info

30707905_10156108748185140_6641423799432511488_n
Velkommen til meg!
Annonse

Annonse

Kathrine avatar

FORFATTER

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Annonse

Hei! Jeg heter Kathrine!

Jeg brenner for å vise deg at gluten- og melkefri mat er fantastisk god mat, bare uten gluten og melk. Så enkelt, så vanskelig.

Søk

Kategorier

Nyhetsbrev

Meld deg på og fånyheter og oppskrifter rett på mail!

Du vil kanskje også like

Få nyheter fra Gluten- og Melkefri Inspirasjon

Legg igjen epostadressa di for å bli inspirert!

Fortsett å lese