fbpx

En digg overraskelse i posten!

Reklame i samarbeid med Diggbox
Det er ikke ofte jeg skjemmer meg selv bort i hverdagen der jeg  løper mellom jobb, middag og fritidsaktiviteter. Men nå tror jeg kanskje jeg skal begynne med det, for denne hverdagsluksusen ga mersmak!

Diggbox

Det var i forrige uke, en boks fylt av gluten- og melkefrie go’saker ramlet ned i postkassen min fra de søte damene bak konseptet Diggbox. Jeg klarte knapt nok å vente med og åpne boksen, og jeg ble så enormt positivt overrasket over innholdet. Det var så mye godt, også kunne jeg spise alt sammen!

Digg Box 1
Digg Box – en gaveveske med gluten- og melkefrie go’saker!

Gluten- og melkefri snackbox

Alt innholdet i boksen er vegansk og glutenfritt, det betyr  at de som er allergiske/intolerante mot egg, melk, og gluten kan spise alt det digge som er i boksen! Hvor fantastisk er ikke det? Boksen jeg fikk inneholdt søtt, salt og syrlig (godt og blandet) og besto av barer, sjokolade, potetgull, nøtter, tørket frukt mm.

Her var det noe for lørdagskosen, hverdagskosen og “gjem det i skapet så ungene ikke finner det kosen”. Jeg må si at jeg ELSKET kjeksen til høyre i bildet med ingefær. De var skremmende gode. I tillegg er jeg veldig svak for Moofree sjokokolade…..

Digg Box - en gaveveske med gluten- og melkefrie go'saker!

En perfekt gave til en du er glad i!

Det er snart valentines day, eller kanskje har en venninne eller kjæresten snart bursdag? Hadde noen bestilt en boks full av go’saker jeg tåler til meg i bursdagsgave, da hadde tårene rett og slett sittet veldig løst, for det er noe med følelsen av å bli sett og tenkt på som slår det meste altså!

30% rabatt nå!

Nå får du 30 % rabatt på din føste Diggbox! – Bruk koden DIGGNÅ (gjelder kun Snack og Foodie DiggBox). Husk å velge glutenfri i nedtrekksmenyen!

Annonse

Digg Box - en gaveveske med gluten- og melkefrie go'saker!

Skjem deg bort!

Bor du langt unna butikker som selger allergivennlige produkter? Da vil dette være en artig måte å skjemme seg selv bort på. Innholdet er variert og jeg satte stor pris på innholdet. Dette er noe jeg varmt kan anbefale dere å prøve. Bestiller du nå får du 30% rabatt ved å bruke rabattkoden Diggnå.

 

Digg Box 7.jpg

DiggBox er esker fulle av eksklusive plantebaserte og allergivennlige produkter som man får tilsendt i posten. Det er fokus på sunne, økologiske og naturlige produkter av god kvalitet som er bra for helsen og miljøet. Innholdet i eskene varierer hver måned, slik at man alltid får en spennende opplevelse. Du kan velge mellom Snack DiggBox, Foodie DiggBox, Gift DiggBox (gaveeske) og ValentinsDiggBox (valentinsgave) Når du handler hos DiggBox, støtter du Greenpeace i deres viktige arbeid med å verne unik natur i Norges havområder
www.diggbox.no

Annonse

Annonse

Kathrine avatar

FORFATTER

Ett kommentar til “En digg overraskelse i posten!”

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Annonse

Hei! Jeg heter Kathrine!

Jeg brenner for å vise deg at gluten- og melkefri mat er fantastisk god mat, bare uten gluten og melk. Så enkelt, så vanskelig.

Søk

Kategorier

Nyhetsbrev

Meld deg på og fånyheter og oppskrifter rett på mail!

Du vil kanskje også like

Få nyheter fra Gluten- og Melkefri Inspirasjon

Legg igjen epostadressa di for å bli inspirert!

Fortsett å lese