fbpx

I dag er jeg stolt – kjempestolt! Jeg har fått meg ny logo! Hvor kult er ikke det?!Logoen er designet av Tore Østbø i Østbø formgiveri i Trondheim.

Bakgrunnen for at jeg ønsket meg ny logo er at den gamle jeg hadde var det bare jeg selv som ordnet i photoshop, og da jeg vant talentstipendet til Sparebank1SMN var logo og kamera det som sto øverst på ønskelista mi – som sagt så gjort!

logo på bilde

Jeg prøvd å finne designer via “mitt anbud” etc og vært superkjip og ikke ringt tilbake eller svart på mail. Alle som tok kontakt laget så….ja, corporate-looking logoer. Jeg ville ha noe med sjel!

Annonse

Da jeg en dag spurte Liv Elin på Gulburet om hvem som hadde designet hennes logo (som jeg digger) og svaret var hennes egen sønn, Tore, så var saken biff – så enkelt faktisk!

header 2

Jeg ønsket meg en logo som er leken, men hvor “Gluten- og Melkefri” er litt firkantet og ufravikelig, og hvor “inpsirasjon” var lekent, litt landlig romantisk, sjarmende, litt rustikk og gammeldags, men med en rundhet som ga det et moderne preg – om dere skjønner?

LITEN - Gluten--og-Melkefri-inspirasjon(liten_trans)logo3

Jeg synes Tore har truffet bra – og jeg er veldig stolt av den nye logoen min, hvor kult er det ikke å ha sin egen proffe logo liksom? Det har jeg nå, og jeg elsker det 🙂 Barnslig glede en søndag kveld!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.