fbpx

Hvert år deler Sparebank 1 SMN ut talentstipend fra Trøndelag og Nordvestlandet. I år er jeg en av flere vinnere!

I konkurranse med 409 andre talenter fra Midtnorge er jeg valgt ut! Det hele startet med at jeg nominerte meg selv med bakgrunn i bloggen du nå leser. Jeg synes selv at jeg gjennom de siste 8 årene har gjort en solid innsats for å spre kunnskap, inspirasjon og glede rundt gluten- og melkefri mat.

17438037_1882711848673141_4441021232313270272_n

Navnet er feilstavet, men hvem bryr seg om detaljer? Jeg vant jo!

Da telefonen om at jeg hadde vunnet kom, satt jeg midt i arbeidet med en britisk markedskampanje på jobb, og det er rart med det, men det å vinne en slik premie gjorde at jeg ikke helt klarte å forholde meg rolig resten av den dagen. Men for en beskjed å få! Den var verdt all uro!

20170422_151839

Prisen får jeg i konkurranse med 409 andre talender fra hele midtnorge. Stipendet skal brukes til å videreutvikle bloggen og jobbe videre med ideer har har uten å røpe altfor mye her og nå.

Hvilke kriterier SMN har brukt for å velge akkurat meg vet jeg ikke, men jeg regner at de ser verdien og kvaliteten i jobben jeg gjør og at de ser at det er et behov for det. Jeg synes dette er utrolig artig, og jeg er rørt, beæret og ydmyk.

Jeg synes det er utrolig morsomt å bli lagt merke til, og setter utrolig stor pris på det. Jeg ser frem til den 22. april, da blir det talentsamling og påfølgende festmiddag i Trondheim. Så får jeg bare håpe de klarer å lage lunsj og middag jeg tåler!

Annonse

Bli medlem og få 20% rabatt!

Dagen i dag er tilbragt på talentsamling i Trondheim med de andre stipendmottakerne. En lærerik og motiverende dag! Når dere leser dette er jeg på mottakelse og middag med Mamma og Stefaren min i Trondheim.

En stor takk til alle som leser bloggen og følger meg på facebook, uten dere hadde ikke dette vært mulig. Dere er gull!

Blogglisten hits

1 Comment on “Jeg vant talentstipend!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.