fbpx

Denne uka har vi jubileum i huset, mannen offisielt godt voksen på søndag! Det krever noe godt å spise, og en knallgod kake!

Mandag

20170402_133227

Rester er en slager på mandager, og i går hadde vi deilig kjøttgryte med sopp til middag. Mandag blir den servert med ris, og det er minst like godt!

Tirsdag

20170406_131650

Suppetirsdag med asiatisk vri og hønsekraft er et sikkerstikk. Det metter og varmer! Valget falt på denne deilige suppa med søt chilisaus, soyasaus og nudler, men med kraft og hønsekjøtt.

Onsdag

d832e-kremetpasta110

Pasta med skinke, champinjong og kremet hvitløk- og urtesaus er så deilig! Har jeg tid og overskudd baker jeg en deilig foccacia til også. Serveres med en enkel salat.

Torsdag

Torsdag gjør vi den enkelt og spiser rett og slett en kombinasjon av rester, egg, flesk og brødskiver. Ikke noe mer mikk-makk, men deilig for både lommebok og miljøet.

Fredag

20160819_190447

Fredag står i tacoens tegn, men jeg slår et slag for varianten røska kylling – Tacostyle.
Nå får du kjøpt 5 ulike typer glutenfrie tortillalefser i butikken. Jeg lister i foretrukket rekkefølge: Coop, Old El paso (knertsmå), Santa Maria, BeFree og Schar.

Lørdag

laks+098

Lørdag spiser vi fisk denne uka, og jeg tror foreløpig jeg nok en gang velger meg Laks med mangosalsa. Det er friskt, godt og rimelig lettvint å lage.

Søndag

23437-svinindrefilet001

Søndag er runddag og mannen blir offisielt godt voksen. I den anledning burde jeg jo laget noe mat fra hans barndom som lungemos eller blodpudding, men vet dere? Jeg står over! Jeg satser heller på superdigg middag bestående av baconsurret indrefilet av svin med soltørka tomat og hasselback poteter.

Annonse

Dessert

https://i0.wp.com/glutenogmelkefri.com/wp-content/uploads/2011/04/c0d4d-svinindrefilet013.jpg?resize=760%2C507&ssl=1

Til dessert på søndag blir det en solid porsjon heit ananas med is

Helgebakst

Suksess sarah i langpanne

Kaka som blir å stå på bordet denne helga, i anledning familiens lille jubileum er Suksess sarah i langpanne.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.