fbpx

Jeg har vært så heldig at jeg har fått diverse kokebøker den siste tiden. Noen har jeg vunnet og andre har jeg fått av forfatter eller forlag og er således sponset.

Felles for bøkene er at de er tilpasset et kosthold uten en eller flere matvarer.

Det er kun to av bøkene som er helt fri for melk og gluten, og det er Kristin Granli sin “ekte brød” og “For godt til å være sunt” av Heidi Medgard Oskam.

Ekte Brød er en knallgod veileder i glutenfri baking uten ferdige mikser, mer utfyllende enn dette finner du det ikke. Boka er godt skrevet, bildene er fine, og det er mange gode tips. Liker at det er skrevet hvor man finner de ulike meltypene – for det er ikke noe du finner på supern!
Kjøpe boka Ekte Brød her

20161115_112452

Ekte Brød av Kristin Granli

For godt til å være sunt hadde jeg aldri hørt om før jeg fikk forespørsel om jeg ville ha en utgave av boka, og jeg er veldig positivt overrasket! Her er det mange gode tips og oppskrifter, og alt er helt uten gluten, melk og sukker.
Boka kjøpes via facebooksiden til forfatteren.

20161115_112427

For godt til å være sunt av Heidi Medgard Oskam

Uten gluten er en kokebok med middagsretter uten gluten, og med mye smør og meieriprodukter i mange av rettene. Boka har fine bilder, men håløst format og rettene traff ikke meg helt. Det er mange eksotiske retter og smaker, som absolutt er verdt forsøket, men som ikke passer helt med mine to småtroll som er rimelig kresne i matveien.
Kjøp Uten Gluten her

Annonse

20161115_112508

Uten Gluten av Anja Skjævestad og Birgit Kolboe

Voksentoppens allergikokebok er fri for mange allergener og mange oppskrifter kan lett tilpasses også et glutenfritt kosthold, men jeg må innrømme at jeg synes den har gått litt ut på dato.

20161115_112346

Voksentoppens allergikokebok

Bak glutenfritt med Ulrikka er en spennende bok egentlig, men det er veldig mange ingredienser i boka jeg ikke har klart å finne her jeg bor, så boka har for det meste stått urørt, eller blitt brukt som ren inspirasjon. Men absolutt et spennende innslag i bokhylla mi!

20161115_112356

Bak glutenfritt med Ulrika av Ulrika Davidsson

20161115_112534

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.