fbpx

Ukemeny høst

Høsten har gjort sitt absolutte intog med temperaturer ned under 10 minus, og jeg fryser! Hva passer da bedre enn sauser og gryter, varme krydder og gode smaker?

d2751-tacogryte002

Hjemmelaget kjøttpudding i brun saus med kokt potet og grønnsaker
Kjøttpudding er barndomsminner, og så utrolig enkelt å lage. Jeg fryser den i skiver, og tiner den opp i kjøleskapet over natta. Serverer med brun saus, kokt potet og blomkål, gulrot og brokoli. Frosne grønnsaker er gull!

Kyllingsuppe med karry som blir gryterett dag 2
Kyllingsuppe er så utrolig godt, spesielt når den er full av gode smaker sånn som denne. Jeg lager den ferdig kvelden i forveien, og kan derfor bare ha oppi kyllingen og koke litt ris den dagen vi skal ha den til middag. I morgen lager jeg litt mer ris og har brød til og vips var det middag to dager på rad!

Hjemmelagde fiskepinner med ris og wokgrønnsaker
Fiskepinner digger ungene, kanskje liker de best kjøpepinner, men jeg rakk ikke å handle, så jeg må ta den fisken som ligger i frysa og lage dem selv. Ris og wok-grønnsaker har jeg liggende, og med litt søt schilisaus blir mor fornøyd også.

Hjemmelaget Taco
Se film for mitt beste tacotips

Annonse

Bli medlem og få 20% rabatt!

Risengrynsgrøt
Lørdagsgrøten er ganske hellig og holder stand selv om minstemann ikke liker grøt. Også er det en fin unnskyldning for å spise pizza alene med mannen på kvelden!

Fersk suppe
Søndag skal en liten haug med nakkekotletter til pers og bli til suppekjøtt. Krafta kokes inn og brukes til suppa sammen med masse deilige grønnsaker.

32a89-grc3b8nnsaksuppe025

Annonse

Annonse

Bli medlem og få 20% rabatt!

Kathrine avatar

FORFATTER

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Annonse

Hei! Jeg heter Kathrine!

Jeg brenner for å vise deg at gluten- og melkefri mat er fantastisk god mat, bare uten gluten og melk. Så enkelt, så vanskelig.

Søk

Kategorier

Nyhetsbrev

Meld deg på og fånyheter og oppskrifter rett på mail!

Du vil kanskje også like

Få nyheter fra Gluten- og Melkefri Inspirasjon

Legg igjen epostadressa di for å bli inspirert!

Fortsett å lese