fbpx

Brødpinner er supert som forrett, kveldssnack eller for å ha noe å dyppe i den fantastiske aiolien du fant i butikken (eller laga sjøl). Brødpinnene er dekket av en deilig salt urteblanding og er knallgode!

Du trenger
2,5 dl vann
1/2 pk tørrgjær
1 ss honning
180 gram lyst glutenfritt mel
120 gram glutenfritt havremel
2 ss olivenolje

Krydderblanding med salt, urter etter ønske, og hvitløk.

Annonse

Bland fingervarmt vann, gjær og honning. Rør rundt og la det stå i ca 10 minutt under lokk mens du måler opp det andre du trenger. Tilsett så alt det lyse melet og rør til det er en klumpfri grøt. Ha så over havremelet litt etter litt til du får en fin deig som ikke klisser, men spar litt mel. Ha så over olivenolje. Er deigen for klissete har du over siste rest av melet.

Sett bollen svalt og la heve i ca 30 – 40 minutter. Trill deretter ut fine pinner som rulles i krydderblandingen. Legg dem på stekebrett og stek på 220 grader i ca 20 minutter til de er sprø og gyldne. 20161028_203809_001

2 Comments on “Glutenfrie brødpinner

  1. Hei, hva er havremelets funksjon i denne oppskriften? Har du evt. noen tips til erstatning for meg som ikke tåler havre selv om den er aldri så glutenfri?
    Hilsen Elin

    • Du kan bruke bokhvetemel – det er bare for å få litt grovere bakst. Bruk evt kun lyst mel. Da får du “loff”

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.