fbpx

Baklengs inn i fremtiden?

Åpent brev til COOPs ledelse:

Jeg skriver til dere, fordi jeg har et stort hjertesukk, og fordi jeg føler meg stemoderlig behandlet som kunde i Coop. Jeg ser at svært mange av mine allergimatprodukter er på tur ut/er ute fra coop obs nå. Det skuffer meg stort, og gjør livet mitt utrolig tungvindt.

Det gjelder smøremyk rapskokos i myk variant, alpro soyafløte piskbar, go green soyamelk og schar dunkel og pastisserie mel for å nevne noe.

Mel er ikke mel og melk er ikke melk osv i allergimatverden. Alt har sine helt unike egenskaper. Noe funker på skiva, noe til bakst og annet til saus.

Utvalget spesialvarer som er BÅDE gluten/hvete og melkefrie er pr i dag er ikke stort bedre enn hva det var for 10 år siden. Jeg må nå ty til netthandel for å få bakt kake, laget julekaker, desserter, sauser mm. Dette synes jeg er utrolig leit, og jeg håper dette skyldes manglende produktkunnskap, ikke vond vilje. Jeg bruker ca 12 000 kr i måneden på mat, og en kilo glutenfritt mel koster minst 70 kroner – minst i min lokake coop obs butikk. Jeg har via mine 13 000 følgere på facebook gitt dere reklameverdi i allergimatmarkedet dere selv hadde slitt med å få til – og da blir jeg skrekkelig skuffet over slik stemoderlig behandling. Jeg håper dere ser på dette.

Det gode utvalget har vært grunnen til at heg har kunnet handle på obs, nå er jeg tvunget ut på en butikkrunde bestående av minst 4 kjeder for å få kjøpt ingredienser til EN kake/ett måltid.

Annonse

Jeg driver www.glutenogmelkefri.com og har ca 13 000 følgere på Facebook og vet at det er tilfelle for mange. Dessverre. Jeg håper dere kan hjelpe meg.

Med vennlig hilsen
Kathrine Kragøe Skjelvan
www.glutenogmelkefri.com
www.facebook.com/glutenogmelkefri

Annonse

Annonse

Kathrine avatar

FORFATTER

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Annonse

Hei! Jeg heter Kathrine!

Jeg brenner for å vise deg at gluten- og melkefri mat er fantastisk god mat, bare uten gluten og melk. Så enkelt, så vanskelig.

Søk

Kategorier

Nyhetsbrev

Meld deg på og fånyheter og oppskrifter rett på mail!

Du vil kanskje også like