fbpx

Glutenfri gulrotkake uten melk som smaker fantastisk godt er en slager på heimebane hos oss. Den er servert i alle store anledninger, med og uten fondant. Lag din egen glutenfrie gulrotkake med min enkle oppskrift – klikk deg inn!

Gravid kakebaker

Med en liten skapning som sparker i tide og utide og vokser seg stor og sterk for hver dag som går, så må det av og til skeies ut med litt kake – som litt påskjønnelse for innsatsen 😉 I dag gikk det hardt utover familiens gulrot- og smøreostbeholdning.

gulrotkake skjelvan

Du trenger

** Vil du lese videre? **

For å lese hele oppskriften må du abonnere på oppskrifter. Det koster deg noen få kroner i måneden og du kan tegne abonnement ved å trykke på knappen under.

Les mer om medlemskap og hvilke fordeler det gir deg på www.glutenogmelkefri.com/medlemskap

15 Comments on “Glutenfri Gulrotkake uten melk (+)

 1. Jeg er utrolig glad for at du er i gang med bloggen igjen 🙂 Blir så inspirert! 🙂

  En liten vri på gulrotkaken kan være å ha apsikat (syltet appelsinskall)eller litt raspet appelsinskall oppå ostekremen + et par spiseskjeer med fersk-presset appelsinsaft i kremen. Nam!

 2. Hei. Har bakt glutenfritt i snart 3 år, men det er like ofte jeg får et brød eller en kake som er RÅ i midten. Kan gjøere (tror jeg) det samme som sist, men den blir rå. Er så lei av oppskrifter det står “prøv deg frem”..hvor lenge skal man prøve? I dag bakte jeg en gulrotkake, som ikke er så ulikt din her, men igjen, rå inni. Utrolig kjedelig! Er det temperaturen det er noe galt med? Har du noen råd?

  • Legg bakepapir over kaka i ovnen. Da kan du ha der litt lengre uten at den blir for brent. Det gjorde jeg når jeg bakte denne kaka her, ble helt fin inni da.

 3. hmmm… jeg baker gluten- og melkefrie kaker med utgangspunkt i vanlige kakeoppskrifter, bare bytter ut det jeg ikke tåler med andre ting og det funker hver gang 🙂 Så jeg tror kanskje du burde sjekke komfyren din…

  hilsen Hanne

 4. Lagde denne til dugnad i garasjelaget vårt i våres😊 Der var det en som har hatt cøliaki siden 1965! og du kan tenke deg at det nok har vært temmelig stusselig for ham mange ganger. Han ble desto lykkeligere da han skjønte at det var den beste kaken som var glutenfri👍og kommentaren ( fra ifjor) var: tenk, det finnes fremdeles gode mennesker i verden😧 så han har nok ikke vært så godt vant kan du si….kaken er kjempego’😜😜
  Mvh Anne Kath

 5. Tilbaketråkk: Gulrtokakemuffins uten gluten og melk - www.glutenogmelkefr.com

 6. Tilbaketråkk: Mine mest populære oppskrifter • Gluten- og Melkefri Inspirasjon

 7. jeg skal helt klart lage denne ,men ikke nå ,har vist spist nok søtt i påsken :=) er det du som venter småfolk ?

  • Ja den er farlig god!
   Oppskriften er fra 2011 da jeg gikk gravid 🙈

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.