Dadelkuler med kokos

Dadler er noe jeg ikke har hatt noe forhold til what so ever – altså, jeg må innrømme at jeg knapt visste hva det var for noe. I en alder av 34. Flaut? ehm – ja. Men så kom jeg over en bar med dadler og kokos på søstrene Grene, og ble litt bergtatt og inspirert! Etter ytterligere inspirasjon fra jentene bak Traktorpikene fikk jeg mannet meg opp til å prøve selv også.

Du trenger:
1 pose stenfrie dadler
1 bs honning
1 bs kakao

Kokosmasse etter behov

Kjør dadler, honning og kakao i en foodprocessor eller liknende til det er en jevn, seig masse. Ha massen over en i bolle og ha oppi kokos til du får ønsket konsistens. Trill til små kuler og rull i kokosmasse. Oppbevares kaldt under lokk.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s