fbpx

Dadler er noe jeg ikke har hatt noe forhold til what so ever – altså, jeg må innrømme at jeg knapt visste hva det var for noe. I en alder av 34. Flaut? ehm – ja. Men så kom jeg over en bar med dadler og kokos på søstrene Grene, og ble litt bergtatt og inspirert! Etter ytterligere inspirasjon fra jentene bak Traktorpikene fikk jeg mannet meg opp til å prøve selv også.

Du trenger:
1 pose stenfrie dadler
1 bs honning
1 bs kakao

Annonse

Kokosmasse etter behov

Kjør dadler, honning og kakao i en foodprocessor eller liknende til det er en jevn, seig masse. Ha massen over en i bolle og ha oppi kokos til du får ønsket konsistens. Trill til små kuler og rull i kokosmasse. Oppbevares kaldt under lokk.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.