fbpx

Barnevennlige havrekjeks med banan og kokos

Havrekjeks med banan og kokos er så enkelt å lage at når du ført har prøvd blir du frelst! Disse er knallgode for både store og små og er søte og gode helt uten sukker.

Havrekjeks med banan

Ideen til å lage disse fikk jeg fordi minstegutten vår ikke vil mates, han skal spise selv. Og slik har han vært siden han først fikk noe annet enn morsmelk ved 6 mnd. alder. Derfor har jeg sverget til myke hjemmelagde havrekjeks som turmat, pausemat, frokost og kvelds – ja og litt mer og sikkert. Disse kan varieres i det uendelige så nær sagt, men i dag ble disse satt i ovnen

Du trenger:
1 banan
5-6 dadler uten steiner eller svisker
1 egg
en neve kokosmasse
2 ss chiafrø el linfrø
havregryn nok til en klissete deig

havrekjeks med banan

Kjør banan, egg, dadler, kokos og frø med stavmixer eller blender. Bland inn havregryn til du får en masse som lett lar seg forme uten å være veldig bløt.

Annonse

Stek på 175 grader til den er gylden på overflaten og det lukter godt av havre. Kutt i staver som passer i barnehånd og avkjøl.

Frys dem ned i lufttett boks, og ta opp når du skal ut på tur eller tin i micro hjemme, Evt kan du ved tannfremmbrudd la barnet sutte på kald kjeks!

Annonse

Annonse

Kathrine avatar

FORFATTER

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Annonse

Hei! Jeg heter Kathrine!

Jeg brenner for å vise deg at gluten- og melkefri mat er fantastisk god mat, bare uten gluten og melk. Så enkelt, så vanskelig.

Søk

Kategorier

Nyhetsbrev

Meld deg på og fånyheter og oppskrifter rett på mail!

Du vil kanskje også like

Få nyheter fra Gluten- og Melkefri Inspirasjon

Legg igjen epostadressa di for å bli inspirert!

Fortsett å lese