fbpx

Jeg satt og tenkte at jeg trenger noe som er godt, ikke søtt, men godt. Men som ikke er direkte usunt. Jeg tenkte så jeg knakte og så plutselig en oppskrift på ICA sin facebookside. Med masse modifikasjoner ble den min egen.

Annonse

Du trenger:
200 gram kokesjokolade 70% 
1 dl solsikkekjerner
1/2 dl quinoa
1/2 dl hakka mandler og valnøtter
flaksalt
Kokos

Smelt sjokoladen i vannbad mens du rister alle frøene på middels høy varme i tørr stekepanne. Bland det hele og ha over i en liten ildfast form dekt med bakepapir. Strø over kokos og la avkjøle på benken før du setter det i kjøleskap.

Skjær i biter og ha over i norgesglass eller liknende. Supergodt alene eller i småbiter over yoghurt med frukt og granola.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.