fbpx

Jeg lager suppe 1 dag hver uke. Jeg har aldri en oppskrift, men finner ting som smaker godt sammen og blander et etter eget for godt befinnende og etter hva jeg har tilgjengelig. Kokosmelk, curry og masse grønnsaker er og blir en sikker vinner. Topp med kylling og jeg blir lykkelig!

Du trenger:

1 rød paprika
3/4-1 stor purre
2 normalstore gulrøtter
Chili, ingefær og hvitløk etter ønske
2 ss mild madras curry
2 l vann
3 terninger grønnsaksbuljong
1 boks kokosmelk
2 kyllingfileter

Rens og kutt grønnsaker i skiver/biter. Ha olje og curry i en tykkbunnet kjele og rør godt. Ha over grønnsaker og surr på middels varme til purren er myk. Ha over vann og buljong. Kok til grønnsakene er møre.

Krydre kyllingfiletene med litt curry og salt. Stek hele eller i skiver/biter mens suppa koker.

Annonse

Kjør suppa jevn med stavmixer og tilsett kokosmelk. Smak til med krydder etter ønske.
Tilsett kylling og server!

Suppa holdt som lunsj til to ammende og en høygravid dame – samt at restene ble middag for tre (se tips nederst).

Denne suppa kan du meg fordel gjøre klar dagen i forveien, sette kjølig og så varme opp og ha i kokosmelk og kylling samme dag. Har du rester, koker du brun ris i restene og har i mer kylling. Det smaker knallgodt!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.