fbpx

Fast slowfood?

Produktet er sponset

I følge Wikipedia er “Slowfood er en internasjonal bevegelse grunnlagt i 1986 og er et alternativ til fast food. Den etterstreber å bevare tradisnjonelt regionalt kjøkken og oppfordrer til dyrking av planter og frø og å holde husdyr tilpasset det lokale økosystemet.”

For å bidra til at vi alle kan lage rask “slow food” – rask sunn mat – har philips laget en maskin de kaller “SoupMaker”. Denne mottok jeg i posten og jeg tenkte derfor å si litt om min erfaring fra første forsøk.

Litt om SoupMaker:
Philips SoupMaker har 5 ferdiginnstilte programmer som hjelper deg med å enkelt
tilberede suppe, smoothie og frozen yoghurt på maks 20 minutter. SoupMaker fungerer
også som en helt vanlig mikser, det er bare fantasien som setter grenser på kjøkkenet!
Philips kokebok følger med og er fylt med oppskrifter på alt fra enkel hjemmelaget suppe
til grønn smoothie. Putt i det du liker og trykk på knappen

https://i0.wp.com/www.philips.no/content/dam/Norway/promotion/images/SoupMaker/philips-soupmaker-hr2200.jpg?resize=640%2C355

Min første tanke da jeg så maskinen var at den måtte da romme MYE suppe, det var ikke tilfelle (dessverre for noen, bra for andre). Dernest var jeg i grunnen ganske imponert over oppskriftsheftet som fulgte med – masse tips og råd. Jeg la derimot både instruksjoner og oppskriftshefte til side, og bestemte meg for å bare “slenge sammen en suppe” – sånn som jeg pleier!

https://i0.wp.com/www.philips.no//content/no/promotion/www/no/promotions/household-products/soupmaker/_jcr_content/par/textimage_0/image.img.jpg/1393430130272.jpg
Oppskriftsheftet

Jeg tok gulrot, løk, ingefær, karry og grønnsaksbuljong, alt skåret i passe størrelse slik jeg gjør det med stavmikseren.

Målet mitt var å se på

Annonse

  1. om dette er noe jeg kommer til å bruke
  2. om suppen blir like god
  3. om det er så enkelt at jeg ikke trenger bruksanvisning hver gang for å huske hvordan dette gjøres
  4. om den er lett å rengjøre.

Og konklusjonen er? 

  1. Ja det kan være – nå laget jeg suppe mens jeg laget middag, så det kan absolutt hende.
  2. Suppen blir ikke helt like god. Jeg får ikke frest løken først bla så man må kanskje gjøre litt endringer, ellers er konsistensen helt grei!
  3. Den fungerer bedre enn forventet. Den var forholdsvis enkel å bruke, men vanskelig å skjønne når den var ferdig, noe som resulterte i flere runder på suppa mi ettersom jeg klarte å trykke litt feil. Det er viktig å kutte grønnsakene i små nok biter, jeg tok mine i litt for store biter så det ble klumper i suppa.
  4. Den er ikke så enkel å rengjøre dessverre, det er strøminngang på den som gjør at den må vaskes litt forsiktig samt at det er litt “bøklåt” å vaske selve lokket med skjæredelen.

Så blir det opp til dere, om dette er noe dere kunne tenke dere! Delta i konkurranse og vinn en SoupMaker

Annonse

Annonse

Bli medlem og få 20% rabatt!

Kathrine avatar

FORFATTER

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Annonse

Hei! Jeg heter Kathrine!

Jeg brenner for å vise deg at gluten- og melkefri mat er fantastisk god mat, bare uten gluten og melk. Så enkelt, så vanskelig.

Søk

Kategorier

Nyhetsbrev

Meld deg på og fånyheter og oppskrifter rett på mail!

Du vil kanskje også like