fbpx

Jeg tester Semper Kick natural!

Frokostblanding har aldri vært noen suksess for meg, hverken nå eller da jeg var yngre. Jeg hadde en periode da jeg levde på semper sin musli med juice på, men nå blir jeg kvalm av tanken. Da Semper Kick ramlet i postkassa passet det egentlig perfekt, for jeg hadde begynt å tenke tanken på å prøve frokostblanding igjen, jeg bare visste ikke hvor jeg skulle begynne.

Etter et par feilskjær med yoghurtkjøp og tips via mine flotte medlemmer på facebook, fikk jeg tak i en utroli god blåbæryoghurt fra alpro og sammen med kick har det utgjort både frokost og lunsj ved et par anledninger nå.

Om Kick:
Havreflak ristet i sirup – joda, du leste rett; sirup – skikkelig usunt, men herlig godt.

Pris:
63 kroner på Coop OBS, gir i følge pakken 11 porsjoner (de kan ikke være store, for pakken er på 375 gram!!)

Annonse

Bli medlem og få 20% rabatt!

Tilgjengelighet:
Har funnet den på Prix og OBS, ingen andre steder i min nærhet, men regner med at større butikker som Meny og Ultra har den inne. Den fås også med bringebær (har ikke prøvd).

Totalt:
Utrolig god, herlig usunt – så godt at det kan maules rett fra pakken, utrolig dyrt, men greit å ha i hus, på jobben, i veska eller i bilen på biltur.

Annonse

Annonse

Bli medlem og få 20% rabatt!

Kathrine avatar

FORFATTER

Ett kommentar til “Jeg tester Semper Kick natural!”

  1. Anonym avatar

    Den koster 51 kr på rema 1000 😀

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Annonse

Hei! Jeg heter Kathrine!

Jeg brenner for å vise deg at gluten- og melkefri mat er fantastisk god mat, bare uten gluten og melk. Så enkelt, så vanskelig.

Søk

Kategorier

Nyhetsbrev

Meld deg på og fånyheter og oppskrifter rett på mail!

Du vil kanskje også like

Få nyheter fra Gluten- og Melkefri Inspirasjon

Legg igjen epostadressa di for å bli inspirert!

Fortsett å lese