fbpx

Gluten- og melkefri kafélunsj

Min egen salat – ikke kjøpesalat dette!

Det er ikke mange ganger her i livet jeg hadde gått på kafé før jeg ble sykemeldt i siste del av svangerskapet og kjedet meg så jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg. Sammen med flere andre i samme situasjon begynte vi derfor å frekventere det lokale kjøpesenteret – med toalett, benker og vannhull i umiddelbar nærhet til enhver tid. Når de andre skulle spise lunsj var jeg derimor svært i tvil – hvor i all verden skal jeg få meg noe mat??

Min egen salat med peperoni og spekeskinke!

Valget falt på jordbærpikene og deres kyllingsalat. Brødet inneholder så nært som sikkert hvetestivelse, men svangerskapet har gitt meg større toleranse for hvetestivelse så et brød i ny og ne er ikke noe problem lengre heldigvis!

Annonse

Salaten er stor, kyllingen god og prisen litt høy – men de virker å ha gode rutiner og jeg har enda ikke kjent så mye som en murring i magen av maten. Og for alt jeg vet kan de ha flere gluten- og melkefrie alternativer, men siden køen alltid er så lang har jeg ikke tatt meg tid til å spørre etter noe annet.

Menyen finner dere her

Annonse

Annonse

Bli medlem og få 20% rabatt!

Kathrine avatar

FORFATTER

Ett kommentar til “Gluten- og melkefri kafélunsj”

  1. Lill-Hege avatar

    Det står i menyene som står på bordene hva du kan bestille glutenfritt ihvertfall ^^ Vet ikke hvordan det er med laktose, ettersom jeg ikke har vært der siden jeg fikk vite at jeg har det også..

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Annonse

Hei! Jeg heter Kathrine!

Jeg brenner for å vise deg at gluten- og melkefri mat er fantastisk god mat, bare uten gluten og melk. Så enkelt, så vanskelig.

Søk

Kategorier

Nyhetsbrev

Meld deg på og fånyheter og oppskrifter rett på mail!

Du vil kanskje også like