fbpx

Det har vært usedvanlig lite blogging fra denne kanten lenge nå, og trolig vil det fortsatt forbli slik enda en stund. Årsaken som jeg trodde var mye jobbing viser seg å være en liten mageboer som vil se dagens lys om et halvt år.

Annonse

Som så mange andre sliter jeg med matlysten og energien og alt handler i grunn om bare å få i seg noe spiselig fremfor å nyte et bedre måltid.

Jeg håper dere bærer over med meg – og når det er sagt, må jeg bare få anbefalt årets fantastiske jordbær, markjordbær og blåbær og selvsagt hjemmelagde vaffler…..NAM!!

9 Comments on “Null matlyst på veldig lenge!

  1. Gratulerer med nurk i magen 🙂 Jeg skjønner veldig godt akkurat det med null matlyst i den situasjonen. Håper det går bedre etterhvert 🙂

  2. Gratulerer så mye med huleboer i magen 🙂
    Håper det blir en fin graviditet og at matlysten går opp etter hvert 🙂

  3. Gratulerer så mye med en liten innabords :))
    Fant bloggen din via en annen blogg og legger meg til som følger her hos deg. Det er to i min familie som har cøliaki og har hatt det ganske lenge, så vi er ganske godt innarbeidet, men alltid kjekt med nye tips. Skal jammen prøve No knead breadet ditt :))
    Ha en fortsatt fin kveld :))

  4. Gratulerer med baby i magen! Fant nettopp din blogg, og la meg til som følger. Har startet egen glutenfri blogg også (www.glutenfrieperler.blogspot.com), ser frem til å bli inspirert av deg!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.