fbpx

I dag var jeg i villrede, hva i all verden skulle jeg servere til middag etter en heller slitsom mandag på jobb? Jeg bestemte meg for å la Google bestemme, og resultatet ble stekt ris – hverken mer eller mindre.

Jeg brukte:
3 vårløk
1/2 kinesisk hvitløk
1 stor gulrot
1/2 spisspaprika
1 boks bogskinke**
1 egg
2 dl ris
Soyasaus (glutenfri)
Søt Chilisaus el.

Kok ris etter anvisning på pakken. Kutt alle grønnsakene og skinken i terninger etter ønske. Ha olje i en wok eller dyp stekepanne, varm opp og ha over grønnsaker, vend fort og ha deretter over skinkeboksen og vend alt sammen. Tilsett ris, vend fort så det ikke svir seg, og ha over et halvpisket egg.
Serveres med soyasaus og søt chilisaus

**Minst en type bogskinke/boksskinke inneholder hvete – les nøye på boksen!


Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.