fbpx

Det kaller jeg matinntaket den uka her, og da spesielt helga. Det har seg jo slik at jeg egentlig har vært flink jente, og laga en lengre liste med oversikt over middager hver dag hele uka 14 dager på rad. Hva som skjer når man blir syk? Jo, hele lista går i dass og innkjøpene begrenser seg til brus, potetgull og sjokolade…..og slikt, blir det jo fint lite middag av!

I dag var jeg til alt overmål tom for pålegg til brødet jeg har i fryseren. Hva gjør man da? Jo, da finner man frem en pakke med chorizo i fryseren, baker et brød, har over pølser og steker – vips; varmt og mykt pølsebrød!

Annonse

Siden min kjære ikke kan fordra chorizo, får jeg attpåtil ha brødet for meg selv – huff, ja det er leit….

Middag på den andre siden blir vanskelig, hva spiser man når man ingenting har? Jeg tror jeg satser på Grøt – risengrynsgrøt. Det smaker godt og er lett å lage.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.