fbpx

Mens mannen er på jobb før han skal ut g løfte tungt og spise vanlig kjøpepizza med ost, skal jeg kose meg hjemme med hestene og hundene. Til middag blir det noe latterlig enkelt, men utrolig godt;

Roastbeef har vært mitt absolutte favorittpålegg helt siden jeg var ei lita tulle med øyne blå (også «gakk gakk» da – for voksne kjent som kylling).

Annonse

Mitt triks for virkelig å kose meg, er enten varme skiver med hjemmelaget brød (ikke for tykke, for da orker du ikke så mye pålegg) eller nystekte chiabatta fra Schär.

Smør så på rikelig med margarin og dryss over hvitløksgranulat (eller stryk med et fedd hvitløk på skiven). Ha over godt med kjøtt, og strø over med Foodmans glutenfrie sprøstekte løk, salt og grovkvernet pepper…….

Kos dere – i morgen er det fridag på meg!

1 Comment on “Alene hjemme

  1. Hei, du. I dag har jeg bakt ditt yogurt-havrebrød – i hvertfall nesten (bruker Finax-mel, den orange kartongen i stedet for Semper, pluss noen andre små variasjoner) – og det ble så flott!! Min eldstemann som har levd gluten- og melkefritt i over ett år var voldsomt begeistret og la innpå tre tjukke blingser til kveldsmat. Dvs det er det første glutenfrie brødet jeg har bakt til ham som han virkelig har likt. Vi bakte også bollene dine (skolebrød og skillingsboller-oppskrifta) i helga – også super oppskrift. Flott!!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.