fbpx

Forrige dagen bakte jeg nydelige muffins med mandel og havre – inspirert av disse bakte jeg i dag muffins med gulrot og paprika i tillegg til havre og solsikkekjerner. Resultetet? Joda, det smakte utrolig godt!

Du trenger:
200 gram semper fin mix
50 gram rå gulrot
50 gram rå paprika
50 gram solsikkekjerner
en neve Fibrex
En neve havregryn
1/2 ts salt
2 ts bakepulver
2 egg
1 dl frokostjuice
4 dl vann
3 ss olivenolje
*
Kjør gulrot, solsikkekjerner og paprika sammen med litt olivenolje til en jevn masse i foodprosessor. Bland alt det tørre (inkludert gulrotmiksen), ha over egg, juice, vann og olje og bland det hele. La det stå og svelle mens ovnen varmes tl 220 grader. Ha det hele over i smurte muffinsbrett og stek i ca 15-20 minutter.

Selv syntes jeg i hvertfall at disse ble gode
– veldig, veldig saftige og et godt alternativ til brød i matpakka?

3 Comments on “Muffins med gulrot og paprika

  1. Hei! Bloggen din er kjempefin! Jeg er ikke allergiker selv, men har noen utfordringer når vi i vinklubben har en med full melkeintoleranse og en med søliaki! Da kan bloggen din absolutt bidra med inspirasjon – og for den saks skyld ellers også, så fristende som dette ser ut!

  2. Hei og takk for inspirende side. Siden jeg har intoleranse overfor både melk, egg og mel så er det noen utfordringer når det gjelder kakebakst. Har prøvd browniesen din i dag og den ser foreløpig bra ut. Har ikke smakt ennå. Jeg erstattet egget med No egg tilsvarende to egg. I tillegg tok eg i et par teskjeer med cilimarmelade. Tror dette blir bra.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.