fbpx

Freia dronningsjokolade inneholder melk!!

Huff nå føler jeg meg som et nek her jeg sitter! Jeg har gjennom flere år brukt freia dronningsjokolade til baking, og leste jo, som det seg hør og bør etiketten nøye den gang jeg begynte med dette – og konstaterte at sjokoladen kun inneholdt spor av melk. Det viser seg derimot nå at sjokoladen faktisk inneholder melk!

Så til alle dere som har kopiert meg og brukt dronningsjokolade i god tro
– BEKLAGER – fra dypet av mitt hjerte!
Annonse

Annonse

Kathrine avatar

FORFATTER

2 kommentarer til “Freia dronningsjokolade inneholder melk!!”

  1. Marianne Kristiansen avatar

    Det er ikke som med Nonstop? Nonstop er også merket med “inneholder melk” nå. Før stod det spor av melk. I følge mail fra produsenten har de ikke endret produksjonen, bare merkingen. Fordi de bruker restesjokolade som faktisk inneholder melk. Hrmf. Jeg sluttet å bruke Nonstop da jeg fant ut det, fordi vi av og til har følt at vi reagerte på dem, og egentlig oftere den siste tiden enn før(så kanskje de endret oppskriften et sted underveis?).

  2. Kathrine avatar

    Det kan meget vel være som med nonstop ja – for med dem fikk jeg ofte vondt i magen, og jeg ringte attpåtil inn til freia mer enn en gang for å spørre hva som var galt med produksjonen, glad var jeg egentlig da de endelig deklarerte melk på dem!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Annonse

Hei! Jeg heter Kathrine!

Jeg brenner for å vise deg at gluten- og melkefri mat er fantastisk god mat, bare uten gluten og melk. Så enkelt, så vanskelig.

Søk

Kategorier

Nyhetsbrev

Meld deg på og fånyheter og oppskrifter rett på mail!

Du vil kanskje også like

Få nyheter fra Gluten- og Melkefri Inspirasjon

Legg igjen epostadressa di for å bli inspirert!

Fortsett å lese