fbpx

Lyst til å lære deg å lage enkle melkefrie Sarah Bernhard? Disse lager du enkelt uten å hverken male mandler eller piske eggehvitter – og de blir virkelig gode, jeg lover!

Enkle melkefrie Sara Bernhard

Sarah Bernhard er naturlig glutenfrie kjeks med mandel toppet med to lag sjokolade; sjokoladesmørkrem og et trekk mørk sjokolade på toppen.

De er fløyelsmyke og sprø på en og samme tid. Disse er enkle, jeg burde kanskje skrevet “jukseutgave” for her har jeg virkelig juksa! Sarah Bernhard har alltid vært viktige i heimen hoss oss – alt på grunn av en bekjent med cøliaki. De av dere som ikke kjenner til frøken Bernhard, dere har gått glipp av noe.

Mine enkle Sarah Bernhard er noe så enkelt som kransekakebunn med smørkrem og sjokolade servert rett fra fryseren – søtt og besettende godt!

Enkle melkefrie Sara Bernhard

Du trenger

Bunn:
1 pk Odense kransekakemasse

Smørkrem:
200 gram margarin
3 dl melis
(2 ss kakao)
3 egg

Sjokoladetopping:
150 gram smeltet Coop mørk kokesjokolade
en dæsj delphiafett

Kjevle ut kransekakemassen til en middels tynn leiv og stikk ut rundinger med et middels stort kjøkkenglass. Stek dem litt (slik at kun overflaten blir stekt) på 180 grader i 5-7 minutter.

Annonse

La dem avkjøles og begynn på smørkremen. Kjør romtemperert margarin og melis sammen i mixertilsett kakao om du ønsker det og ett og ett egg. Kjør det hele til en jevn masse. Smør på rikelig på hver skive, men pass på at de er avkjølt så smørkremen ikke smelter. Sett dem kaldt mens du forbereder sjokoladetoppingen.

Smelt delphiafett og sjokolade i biter over vannbad, avkjøl så den blir ganske tyktflytende, og dypp hver eneste kake, men smørkremsiden ned, i sjokoladen. Legg kakene på et brett og plasser dem i fryseren.

54092-sarahbernhard014

Kransekakepinner med sjokkolade

Bruk siste rest av sjokoladen til kransekakepinner. Det er både enkelt og veldig godt! Det er veldig kjekt å lage et par porsjoner, da har du alltid noe å by gjestene!

Rull enkelt ut kransekakemasse i passe fingertykke pølser, skjær dem i passende lengder og stek dem etter anvisning på paken (180 grader i ti min.).

Dypp derm deretter i sjokolade og avkjøl

4ba2a-sarahbernhard019

4 Comments on “Enkle melkefrie Sara Bernhard

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.