fbpx

Gleden var meget stor, da jeg i går oppdaget at Leiv Vidar har laget en gluten- og melkefri julepølse også. Den kalles Julewurst og ble naturlig nok med meg hjem fra OBS i går!

Annonse

Pølsa delte jeg i fire, før jeg snittet den i hver ende, og stekte den i stekeovnen på 200 grader i cirka 10 minutter. Sammen med min fantastiske brunsaus, mandelpotet, gulrot og blomkål, utfjorde dette et veldig, veldig bra førjulsmåltid!

Denne pølsa tør jeg anbefale på det varmeste! Så til de av dere som har kjøpt Gilde Go’ og mager; gi den til bikkja, og kjøp ordentlig pølse til jul!

2 Comments on “Julewurst fra Leiv Vidar!

  1. nam, ser gode ut!
    Har desuten tenkt å prøve ut kjeksene du skrev om i forrige innlegg!
    MEN! Jeg lurte på en ting. Etter å ha fått påvist cøliaki og startet mitt “nye” liv, kjenner jeg jeg blir litt arg når jeg skal bake gjærbakst. Hver gang jeg baker ting med gjær (bakepulver også forsåvidt), så blir det jeg baker tungt, hever ikke og kjempe små.
    Skulle bake boller, men jeg måtte kaste alle sammen, da de ikke ville heve, stinket gjær og var små som kiwier. Hjelp?

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.