fbpx

Hele helga skal tilbringes på et hotell langt fra alt og ingenting ved Norges viktigste navle; Gardermoen. Til tross for at allergier er meldt inn kan jeg aldri bli for nøye med å forberede meg på matfronten.

Annonse

Bli medlem og få 20% rabatt!

Med på hotellet blir derfor:
Knekkebrød
Tofu ost
Pepperonipølse
I tillegg tar jeg med litt kjeks til mellommåltider.

Middagen er alltid spennende, men jeg håper de har beholdt mye av kunnskapen de tilegnet seg på kurs i høst, og at det blir en hyggelig opplevelse!

2 Comments on “Forberedelser til hotellopphold

  1. Hotelloppholdet gikk i og for seg greit, litt krøll og dårlig tilbud på lunsjbuffeten, men ellers greit. Reisen ned gikk derimot heller ræva dårlig med tanke på mat…..i sikkerhetskontrollen ble jeg fratatt smøreosten min (som jeg alltid har fått reise med) og jeg fikk derfor ikke spist noe i løpet av reisen. Det er ikke så langt fra Trøndelag til Gardermoen, men det tar tid og da er det alfa og omega å få i seg mat……På nettsidene til Luftfartstilsynet står det at jeg kan ha med mat som er nødvendig av kostholdsmessige årsaker, det fremkommer derimot ikke at det er nødvendig med legeattest, men at jeg må være forberedt på å smake på maten for å evt. demonstrere at det er mat…..blodtrykket var derfor farlig høyt da jeg sto der uten mat!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.