fbpx

Her en dag så jeg på Rachael Ray show på tv ettersom jeg sitter forkjølt hjemme, der så jeg henne lage en “ris-pastarett” som så utroolig god ut! Jeg laget den i dag, og selv med glutenfri pasta, ble det veldig, veldig godt!! Jeg kombinerte risen med en god og litt heit kyllinggryte med choorizopølse og tomatsaus.

KYLLINGGRYTE:
2 kyllingfileter
1 chorizopølse i biter
1 paprika
1/2 løk
2 ss tomatpurre
3-5 dl Kyllingkraft
1 ts syltet hvitløk
4-6 cherrytomater
Urter
Salt
Pepper
2 ss Sitronsaft

Gjør så her:
Del kyllingfiletene i to, og kryddre med salt, pepper og litt urter, stek dem kjapt på høy varme i godt oljet stekepanne på hver side, og legg dem over i en ildfast form. Stek deretter chorizopølse i terninger, løk, paprika, hvitløk og bland inn tomatpurre og kyllingkraft. Smak til med salt, pepper og urter. Hell innholdet i stekepanna over i den ildfaste formen og ha oppi cherrytomater. Stekes i ovnen på 220 grader i 15 minutter.
Smak til med sitronsaft etter at du har tatt maten ut av ovnen.

RIS:
Du trenger:
1/2 dl oppknekt glutenfri spaghetti
1 1/2 dl ris
4-5 dl kyllingkraft
1-2 ss melkefri melange

Annonse

Gjør så her:
Knekk opp vanlig glutenfri spaghetti i ca 2 cm lange biter. Varm opp melange i en kjele og tilsett pasta, rør rundt og la pastaen virkelig bli stekt, svelle opp og bli litt brun. Tilsett ris og rør rundt. Tilsett så kyllingkraften og la det få et oppkok, sett så varmen ned (2 bruker jeg) og la det hele koke i ca 20 minutter under lokk.

Før servering kan du blande inn en stor spiseskje med melkefri pesto (fant en på RIMI, men har ikke funnet det siden, så jeg må vel begynne å lage det selv…).

Kos dere!!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.