fbpx

Appelsin og Chilimarinert flatbiff av svin

I dag kjente jeg at det var på tide å prøve noe nytt til middag og valget det falt meg inn mens jeg satt og så på to venninner spise lunsj på kafé (jeg snikspiste allergikjeks fra veska). Jeg fant ut at appelsin og chilli måtte være en fin kombinasjon og prøvde meg derfor frem med det i dag. Resultatet blei knakande bra!!

Du trenger:
2 flatbiffer av svin (kjøpte mine på REMA 1000 – veldig fine tykke skiver!)
3 ss olje
1 ts knust hvitløk
2 ts knust chilli

1/2 dl appelsinjuice
litt salvie
litt pepper

Bland alle ingrediensene og ha det over kjøttet i en bolle som du dekker med plast, eller i en pose. La det stå og marinere på benken i minst en halvtime. Skal det stå lenger; snu filetene!

Ta filetene opp av marinaden, tørk dem med kjøkkenpapir og brun dem på høy varme på en side, når kjøttsaften pipler på overflaten snur du dem og bruner dem på den andre siden. Etterstekes i stekeovn på 200 grader i 5-7 minutter.

Annonse

Saus:
Rør inn 1 ss semper fin melmix i fettet i stekepannen og spe med marinaden, vann og kyllingkraft.

Serveres med salat og ovnsstekte poteter eventuelt ris:)

Annonse

Annonse

Bli medlem og få 20% rabatt!

Kathrine avatar

FORFATTER

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Annonse

Hei! Jeg heter Kathrine!

Jeg brenner for å vise deg at gluten- og melkefri mat er fantastisk god mat, bare uten gluten og melk. Så enkelt, så vanskelig.

Søk

Kategorier

Nyhetsbrev

Meld deg på og fånyheter og oppskrifter rett på mail!

Du vil kanskje også like