fbpx

Glutenfri snacks granola er søt granola med nøtter og frø iblandet litt mørk sjokolade som gir deg påfyll på tur og etter trening – om du ikke er redd for kalorier, for her er det mange av dem!

Søt snacks granola

Denne glutenfrie snacks granolaen ble til da jeg fikk en pose med Frøken Holms lavkarbo granola. Frøken Holms granola smakte helt himmelsk, men jeg tåler dessverre sukkererstatningene Frøken Holm bruker altfor dårlig. Da slo det meg at dette kunne jeg lage høykarbo snacks granola av.

Derfor har jeg valgt å bruke demerarasukker og sirup (!!) som søtning i stedet for sukkererstatninger – og du og du så godt det blei! Men når det er sagt, så er dette en kaloribombe altså. Virkelig!

Annonse

Bli medlem og få 20% rabatt!

Når det er sagt, gjør jo det at dette ikke er en granola du spiser for å bli mett, men som du kan ta en neve av når du har glemt lunsj, trent hardt eller bare ikke har matlyst. Dessuten er den gull for deg som skal opp i vekt, for kaloriene i denne granolaen er sjukt mange 😉

Enorme mengder granola

Gran – oh-la-la- la! Dette er en enorm porsjon, som i virkelig enorm. Det er nesten 2 kilo med frø og nøtter her og du kan helt klart med fordel redusere mengden til en fjerdedel eller halvparten. Granoalen oppbevares mørkt og i tette norgesglass eller liknende, og er da holdbar et par måneder.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.