fbpx

Bollefocaccia er rett og slett et bollebrød med vaniljekrem toppet med søt melis. Det er enklere enn å lage skolebrød og boller, og jeg tørr påstå mye bedre også – om du liker saftig glutenfri gjærbakst med smak av vaniljekrem vel å merke!

Bollefocaccia uten gluten og melk

Tanken på å bake en glutenfri og melkefri versjon av denne søte herligheten som kalles bollefocaccia festet seg i pannebrasken for en stund siden, og nå har jeg endelig bakt min egen versjon. Du rører den enkelt sammen uten maskin, alt du trenger er en bolle og en slikkepott – det skal ikke være vanskelig å bake glutenfritt!

Glutenfri bollefocaccia uten melk

Du trenger

** Vil du lese videre? **

For å lese hele oppskriften må du abonnere på oppskrifter. Det koster deg noen få kroner i måneden og du kan tegne abonnement ved å trykke på knappen under.

Les mer om medlemskap og hvilke fordeler det gir deg på www.glutenogmelkefri.com/medlemskap

1 Comment on “Glutenfri bollefocaccia uten melk

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.