fbpx

2017 bærer bud  om å bli et bedre år. Barna blir større og sover mer, og jeg får kanskje blogget mer? Hvem vet?

Jeg synes det hadde vært spennende, om dere kunne brukt noen minutter på å fortelle meg, hva dere ønsker at jeg skal blogge mer om i 2017. Hva slags oppskrifter, tips og inspirasjon er det dere ønsker dere?

Annonse

Er det middagsplaner? Fisk? Supper? Kaker? Godterier eller lunsjtips? Kom med ønsker, og jeg skal se på det!

Dette blir spennene!

2 Comments on “Nytt år, nye oppskrifter

  1. Har ei jente på 18 år som for kort tid siden fikk påvist IBS . Det er ikke lett å finne mat som smaker godt til henne . Så flere tips til frokost og lunsj hadde vært topp , hun tåler ikke gluten,løk,eple el noe særlig krydret mat , så valgene er ikke så lette for ei mor akkurat .

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.