fbpx

Kardemommelapper med kokosblomstsukker

Jeg laget jo lapper her for første gang, og ble litt bitt av basillen – jeg likte rett og slett alt ved lappene og jeg er solgt! Guri land så lett det er!

20160614_210433

I dag, siden mannfolka sto med meiselmaskin nede i kjelleren og jobba så støvskyen sto, og jeg var inne med sovende barn, fant jeg ut at det var tid for å prøve meg frem med noen nye lapper. Valget falt på en jeg kan spise med litt bedre samvittighet, en tirsdag midt i uka: Kardemommelapper med kokosblomstsukker.

Annonse

Bli medlem og få 20% rabatt!

Du trenger
2 store egg (3 små)
1 dl kokosblomstsukker
1 dl soya alpro naturell
1 dl soyamelk
4 dl lyst glutenfritt mel eller potetmel
1 ts kardemumme
2 ts bikarbonat
Smøremyk rapskokos til steking

Pisk egg og sukker lett. Ha over det våte og vend så forsiktig inn det tørre. La det stå og svelle i 10-15 minutter før steking. Sett en solid spiseskje i godt smurt stekepanne og stek på middels varme til den begynner å størkne på oversiden. Snu og stek ferdig.

20160614_210618_002

 

Annonse

Annonse

Kathrine avatar

FORFATTER

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Annonse

Hei! Jeg heter Kathrine!

Jeg brenner for å vise deg at gluten- og melkefri mat er fantastisk god mat, bare uten gluten og melk. Så enkelt, så vanskelig.

Søk

Kategorier

Nyhetsbrev

Meld deg på og fånyheter og oppskrifter rett på mail!

Du vil kanskje også like

Få nyheter fra Gluten- og Melkefri Inspirasjon

Legg igjen epostadressa di for å bli inspirert!

Fortsett å lese