fbpx

Jeg laget jo lapper her for første gang, og ble litt bitt av basillen – jeg likte rett og slett alt ved lappene og jeg er solgt! Guri land så lett det er!

20160614_210433

I dag, siden mannfolka sto med meiselmaskin nede i kjelleren og jobba så støvskyen sto, og jeg var inne med sovende barn, fant jeg ut at det var tid for å prøve meg frem med noen nye lapper. Valget falt på en jeg kan spise med litt bedre samvittighet, en tirsdag midt i uka: Kardemommelapper med kokosblomstsukker.

Annonse

Du trenger
2 store egg (3 små)
1 dl kokosblomstsukker
1 dl soya alpro naturell
1 dl soyamelk
4 dl lyst glutenfritt mel eller potetmel
1 ts kardemumme
2 ts bikarbonat
Smøremyk rapskokos til steking

Pisk egg og sukker lett. Ha over det våte og vend så forsiktig inn det tørre. La det stå og svelle i 10-15 minutter før steking. Sett en solid spiseskje i godt smurt stekepanne og stek på middels varme til den begynner å størkne på oversiden. Snu og stek ferdig.

20160614_210618_002

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.