fbpx

Clarion Hotel Energy

Jeg var på en tredagers konferanse på Clarion Hotel Energy i Stavanger i forbindelse med en 3-dagers konferanse om friluftsliv, fra 6. – 8. juni 2016.

Jeg hadde på forhånd sendt e-post til arrangør og hotell, og vært i kontakt med hotellet kun få dager før jeg kom. Hotellet responderte som hotell alltid gjør, med at dette var ikke noe problem.

Jeg ankom hotellet på morgenkvisten etter en lang flytur og tidlig morgen, og så frem til lunsj. Lunsjen infridde så absolutt! Det virket som om de hadde kontroll på dette og det “var bare å spørre om jeg trengte mer” – noe jeg gjorde etter en lang dag.

Middagen bar preg av av at vi var veldig mange (300 stk), så ting gikk tregt, men jeg fikk kommunisert behovet, og fikk en lapp med “glutenfritt” slengt på bordet forran meg. Hvorvidt han skjønte behovet for melkefritt var da litt usikkert tenkte jeg. Middagen kom i form av en suppe til forrett, som han lovet var laget på kokosmelk, den smakte fortreffelig og det er en av få ganger jeg har fått servert suppe. Hovedretten var noe kjøtt med en ganske så spesiell rotmos og stekte grønnsaker. Maten var ingen stor opplevelse, men jeg ble mett og ikke syk – mål nådd og klapp på skuldra til hotellet!

Dessverre stoppet det her, det ble heretter kun et solid mageplask.

glutenfritt clarion energy

Frokostbuffeten var et trist skue for meg, flott for andre, trist for meg. Ingenting på hele buffeten var forskriftsmessig merket med allergener; ingenting! Det vil si at jeg på lykke og fromme måtte gå og gjette, og det eneste jeg tok sjangen på var kyllingpålegget. Jeg spurte om potetene var melkefrie, men det var nok de som gjorde meg fjertfull resten av dagen. Når det gjelder “allergimatavdelingen” besto den av havremelk (ikke glutenfri), glutenfri granola (men ikke melkefri yoghurt), glutenfritt brød med hvetestivelse og riskaker. De skal ha pluss for at de hadde brødrister, men det var alltid tomt for brød og som sagt; det inneholdt nok hvetestivelse.

Som mellommåltider mellom frokost og lunsj, lunsj og middag var allergi-tilbudet marengs. De andre fikk kanelboller. Siste dagen var det også litt frukt.

lunsj clarion hotellets

Lunsj dag 2 var om mulig enda tristere, vi skulle få matpakke fordi vi skulle ut og gå på fjelltur. Matpakken virket lovende, og jeg hadde sendt melding til hotellet på morgenen for å minne dem på behovet, fordi jeg vet at lunsj er vanskelig. Igjen sa de at det ikke var noe problem. Da jeg åpnet matboksen ble jeg skuffet. Himmelfallende og måpende er kanskje bedre uttrykk. Der lå det altså en trist bitteliten salat og et eple. Det var altså det jeg skulle leve på fra frokost klokka 8 til middag kokka 20.30? Jeg må innrømme at jeg svelget, pustet, telte til 10 og gikk på rommet. Der fant jeg det 3 dager gamle brødet mitt, den svette spekepølsa og smøret som hadde smeltet, og laget meg en lunsj på et utbrettet pappskilt før jeg hastet ut til den forsinka bussen.

Etter turen var jeg skrubbsulten, og måtte ta meg en tur i butikken. Der bugnet det av glutenfrie varer, så mye at jeg skjemmes på hotellets vegne. virkelig!

frokost dag 3 var like ille som dag 1, faktisk værre. Det fordi det ikke engang var bacon å oppdrive. Så bye, bye fett som kunne holdt meg mett en liten stund.

Lunsj dag 3 startet i og for seg greit, servitøren kom med mat, men en mistenkelig saus gjorde meg bekymret. heldigvis var det lite av den så jeg klarte å spise rundt og ikke komme i nærheten av den. Da jeg som dagen før pent ba om mer mat, skjønte ikke servitøren noen ting. Jeg spurte igjen på engelsk, og forklarte så inngående hvordan de andre hadde ordnet det, såpass at de andre rundt bordet sakte himlet litt med øynene på mine vegne. Jeg fikk en ny tallerken, men denne gangen med så mye av den mistenkelige “smørsausen” at jeg ikke turte spise noe særlig. Det værste er jo å drite jeg seg ut på reise.

lunsj clarion egen

Det ble en lang dag, når lunsjen ikke infridde klokka 12, og jeg først spiste neste måltid klokka 19.30 på kvelden. For du må ikke tro de har noe spiselig på Sola flyplass!

Totalt sett må jeg gi hotellet en 3-er hva maten angår. De lovet gull og grønne skoger, og leverte ikke dessverre. Hotellet fikk anledning til å komme med en uttallelse før jeg publiserte denne anmeldelsen og sier følgende:

“Vi setter stor pris på tilbakemeldingene dine når det gjelder håndtering av allergier for dette vil vi jobbe videre med. Det var veldig kjekt å høre at du likte lunsj og middag dag en, men da ikke like kjekt at salaten du fikk til lunsj dag to ikke stod helt til forventningene og det beklager vi. Når det gjelder merking av allergier på frokost og lign. så er dette noe vi jobber med kontinuerlig og setter stor pris på tilbakemeldinger slik at vi kan bli bedre og bedre på dette.

Annonse

Hvis det er noe som mangler i vår allergi avd. så er det bare å spør en servitør eller kokk for mer informasjon eller eventuelt påfyll av allergivennlige produkter.

Mvh Hanne”

 

 

 

 

Annonse

Annonse

Bli medlem og få 20% rabatt!

Kathrine avatar

FORFATTER

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Annonse

Hei! Jeg heter Kathrine!

Jeg brenner for å vise deg at gluten- og melkefri mat er fantastisk god mat, bare uten gluten og melk. Så enkelt, så vanskelig.

Søk

Kategorier

Nyhetsbrev

Meld deg på og fånyheter og oppskrifter rett på mail!

Du vil kanskje også like

Få nyheter fra Gluten- og Melkefri Inspirasjon

Legg igjen epostadressa di for å bli inspirert!

Fortsett å lese