fbpx

Søte helgelapper

Lapper har jeg hatt et litt anstrengt forhold til. I barnehagen min på 80-tallet blandet de inn risgrøtrester i lappene, og jeg kunne ikke fordra det. På jobbseminar på Støre Gård i Levanger, fikk jeg gluten- og melkefrie lapper for første gang, og herlighet så godt det var med nyrørte jordbær!

Jeg har lengte tengt på å lage lapper selv, men ikke kommet meg dit. Nå i helga laget jeg endelig de søteste beste lappene jeg har smakt:

Annonse

Bli medlem og få 20% rabatt!

Du trenger:
2 stk egg
1 dl sukker
1 ts toppet vaniljesukker
1 dl soya alpro naturell
1 dl soyamelk
4 dl lyst glutenfritt mel eller potetmel
1 ts toppet bakepulver
Melkefritt smør til steking

20160611_124431

Pisk egg og sukker lett. Ha over det tørre og rør inn væsken forsiktig. Rør ikke for mye, men la det stå og svelle i ca 15-20 minutter før steking. Stekes på middels høy varme i feks smøremyk rapskokos

Annonse

Annonse

Bli medlem og få 20% rabatt!

Kathrine avatar

FORFATTER

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Annonse

Hei! Jeg heter Kathrine!

Jeg brenner for å vise deg at gluten- og melkefri mat er fantastisk god mat, bare uten gluten og melk. Så enkelt, så vanskelig.

Søk

Kategorier

Nyhetsbrev

Meld deg på og fånyheter og oppskrifter rett på mail!

Du vil kanskje også like