fbpx

Lapper har jeg hatt et litt anstrengt forhold til. I barnehagen min på 80-tallet blandet de inn risgrøtrester i lappene, og jeg kunne ikke fordra det. På jobbseminar på Støre Gård i Levanger, fikk jeg gluten- og melkefrie lapper for første gang, og herlighet så godt det var med nyrørte jordbær!

Jeg har lengte tengt på å lage lapper selv, men ikke kommet meg dit. Nå i helga laget jeg endelig de søteste beste lappene jeg har smakt:

Annonse

Du trenger:
2 stk egg
1 dl sukker
1 ts toppet vaniljesukker
1 dl soya alpro naturell
1 dl soyamelk
4 dl lyst glutenfritt mel eller potetmel
1 ts toppet bakepulver
Melkefritt smør til steking

20160611_124431

Pisk egg og sukker lett. Ha over det tørre og rør inn væsken forsiktig. Rør ikke for mye, men la det stå og svelle i ca 15-20 minutter før steking. Stekes på middels høy varme i feks smøremyk rapskokos

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.