fbpx

Ørens Meieri, Verdal

Ørens Meieri, bare navnet synger jo i ørene synes jeg. Stilen sier seg nesten selv også; rustikk, grov, gammel og upolert, men utrolig koselig. Du er omgitt av historie, kortreist mat og grove ubehandla materialer – akkurat slik jeg liker det.

Annonse

Restauranten ligger midt i Verdal, lett å finne og ikke langt å gå fra parkeringen. Lokalene er svært romslige, og kjøkkenet godt. I tillegg til lunsj og middagservering har de salg av masse spennende lokal mat fra Trøndelag i samarbeid med Trøndelag Mat. Her finnes pølser fra Leksdal, drikke fra Pyntebær, honning fra Bjørka og mye mye mer…….

Jeg tok på forhånd kontakt med restauranten og fikk tilsendt meny på mail med beskjed om å velge det jeg ville; de fikset! Enn en sånn luksus?

Alt på menyen er laget helt fra bunnen og av solide, rene og kortreiste ingredienser – og da er det jo lekende lett å tilpasse maten også! Kokkene er matnerder og det er også viktig 🙂
Jeg valgte å gå for en burger. Burgeren består av reinmalt oksekjøtt fra Norsk Urfe oppi Snåsa,
de brukte glutenfritt brød til (dog med hvetestivelse, men det gikk bra!). Jeg valgte hjemmelaget potetgull som tilbehør. I tillegg utelot de selvfølgelig å gratinere med gaudaost (fra Inderøy Økologiske gårdsmeieri). Burgeren ble servert med hjemmelaget aioli og ketchup samt grønnsaker fra lokale produsenter.
Bildet er dessverre dårlig og yter ikke burgeren rettferdighet, for dette var en smakseksplosjon! det er noe av det aller beste jeg har spist på restaurant siden jeg fikk diagnosen for 10-12 år siden og jeg er lykkelig inn i sjela! Sammen med bringebærdrikk fra Pyntebær bestående av hele 50% råsaft fra bringebær ble dette en smaks- og matopplevelse av de sjelde, og med et vertskap så dedikert ble opplevelsen enda større. Prisen er stiv vil noen si, men ikke i forhold til kvalitet! Dette frister til gjentagelse – så uten tvil!
Annonse

Annonse

Bli medlem og få 20% rabatt!

Kathrine avatar

FORFATTER

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Annonse

Hei! Jeg heter Kathrine!

Jeg brenner for å vise deg at gluten- og melkefri mat er fantastisk god mat, bare uten gluten og melk. Så enkelt, så vanskelig.

Søk

Kategorier

Nyhetsbrev

Meld deg på og fånyheter og oppskrifter rett på mail!

Du vil kanskje også like

Få nyheter fra Gluten- og Melkefri Inspirasjon

Legg igjen epostadressa di for å bli inspirert!

Fortsett å lese