fbpx

Kjært barn har mange navn tydeligvis, men uansett hva du velger å kalle disse så kan de konkluderes med at de er en fin erstatning for frokost, lunsj eller som turmat i skogen eller bilen for den saks skyld!

Det er alltid kjekt med litt mat på innerlomma. Jeg kom over Grys oppskrift i dag og har laget den ikke bare gluten- men også melkefri. Jeg har laget dem både med og uten frukt, og selv liker jeg dem best uten.

Annonse

xxx granolabar 072

Du trenger

ca 16 stk
250 g ren havre
100 g kokos
100 g tranebær/rosiner el.  (kan sløyfes)
150 g bokhvete/linfrø/sesamfrø/gresskar/solsikke/fibrex/hirse
100 g opphakkede mandler
1 boks fet kokosmelk (ca 400 gram)
2 ss honning

xxx granolabar 069

Bland alt det tørre og kok opp kokosmelk så den smelter. Rør inn honningen og bland godt.
Hell væsken over det tørre og bland godt – det må røres skikkelig.
Ha bakepapir i en liten langpanne og trykk blandingen utover i forma for hånd.
Settes inn i forvarmet ovn. Stekes midt i ovnen på 140 grader i 60 minutter.
Avkjøles og deles i biter. Oppbevares tørt i boks.

xxx granolabar 084

1 Comment on “Muslibar – frokostbar – proteinbar- granolabar

  1. Eg prøvde disse i kveld, og eg er så utruleg nøgd!
    Endelig har eg funne noko eg kan ete på tur – TAKK!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.