fbpx

Restepizza

Jeg er alene hjemme og kjøleskapet er like tomt som om jeg og skulle blitt med gutta på tur – men dengang ei! Det eneste jeg hadde var kokt skinke, et trekvart fullt glass tacosaus (hot!!) og en boks champingnon samt to tacoshell fra gårdagens middag.

I tillegg hadde jeg Schär bread mix, pshyllium, gjær og semper grov mix. Tilsammen ble dette en skikkelig god pizza!

Jeg har vamt vann i en bolle, har over gjær og phsyllium og rører før jeg tilsetter mel, rører, og tilsetter mer helt til jeg får en smidig deig. Har så over litt olivenolje for å elte deigen litt for hånd, før jeg har over mel og setter til heving i varmt vann.

Når deigen har hevet tilfredstillende, har jeg deigen over på stekebrettet og knar den ut med hendene. Dekker til og setter til heving med håndkle over. Sett ovnen på 220 grader og sett deg ned 🙂

Annonse

Når den har hevet i 20-30 minutter har jeg på fyllet, og steker til pizzaen er gylden på toppen og sprø under.

Mens deigen hever eller oppvasken venter tar jeg meg en tur ut for å nyte synet av disse to skjønningene mine 🙂


Annonse

Annonse

Bli medlem og få 20% rabatt!

Kathrine avatar

FORFATTER

Ett kommentar til “Restepizza”

  1. En rosa fugl avatar

    Så seriøst ut som en kjempedigg pizza! 😀

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Annonse

Hei! Jeg heter Kathrine!

Jeg brenner for å vise deg at gluten- og melkefri mat er fantastisk god mat, bare uten gluten og melk. Så enkelt, så vanskelig.

Søk

Kategorier

Nyhetsbrev

Meld deg på og fånyheter og oppskrifter rett på mail!

Du vil kanskje også like